CES 2022: grootste techbeurs ter wereld keert terug in Las Vegas

Apps Jeroen Kraak 28 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Het grootste technologie-evenement van de wereld keert gewoon weer terug in fysieke vorm. De CES komt in 2022 weer naar Las Vegas.

De CES is het grootste technologie-evenement dat we kennen. Mensen en bedrijven van overal ter wereld komen naar Las Vegas om de laatste innovatieve ideeën en de tofste gadgets te (laten) zien. Dit jaar ging de beurs natuurlijk niet fysiek door vanwege het coronavirus en kwam er een digitaal evenement in de plaats. In 2022 is alles gewoon weer als vanouds.

CES 2022 wordt een fysiek evenement

CES 2022 wordt van 3 tot en met 8 januari gehouden in Las Vegas. De eerste twee dagen zijn voor de media, maar daarna is ook het grote publiek welkom.

Tijdens CES 2022 zullen rond de 1.000 bedrijven hun meest innovatieve technologieën laten zien. Daarbij horen natuurlijk de grote namen als Amazon, Google, Intel en Samsung, maar net zo interessant zijn de kleinere namen die vaak met bijzondere uitvindingen naar Los Angeles komen. Natuurlijk zullen er ook weer Nederlandse bedrijven op de CES aanwezig zijn.

“We zijn ontzettend blij dat we terugkeren naar Las Vegas en kunnen niet wachten om nieuwe en vertrouwde gezichten te zien,” vertelt Gary Shapiro, president van organisator CTA. “Honderden leidinggevenden hebben ons al verteld hoe hard ze de CES nodig hebben om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten, partners te vinden, contact te hebben met de media en voor het ontdekken van innovatie.”

Ook digitaal

Toch krijgt de nieuwe CES ook weer een digitaal kantje. Zo kan publiek net zoals vorig jaar gewoon digitaal aanwezig zijn. Door middel van de CES anchor desk kunnen de digitale bezoekers contact maken met de deelnemers aan de beurs en meedoen aan conferentiesessies.

Ondanks dat het evenement pas in 2022 houden de organisatoren van de CES wel gewoon rekening met het coronavirus. Zo zal alles in het werk worden gezet om aan de veiligheidsregels te voldoen die tegen die tijd gelden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen