Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Crypto update: Prijs BTC vlak, crypto mix. ADA, SHIB en DOGE Bulls

Inmiddels zijn de Amerikaanse markten weer gesloten. Wij bekijken de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 crypto. Daarna bekijken we bull-signalen voor Cardano (ADA), Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE).

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 crypto.

Live Bitcoin prijs vlak, wisselend sentiment voor top 25 crypto

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 42,050,55 ($ 46.445,45). Dat is 0,60% lager dan gisteren rond deze tijd, maar iets hoger dan tijdens onze crypto-update van afgelopen vrijdag.

Voor de rest van de top 25 crypto is het sentiment wisselend. We zien veel koersen tussen + 1% en -1% ten opzichte van gisteren, maar zowel bullish als bearish zijn er uitzonderingen. Het grootste verlies vandaag tot nu toe is met -4,53% voor Solana (SOL). De grootste winst van de dag tot nu toe is voor Near Protocol (NEAR) met + 7,75%. Op de site van Tradeincrypto.com kun je 24 uur per dag alle live cryptoprijzen analyseren.

Bull signalen voor diverse crypto

Ondanks de relatief rustige markten zien analisten bull signalen voor diverse cryptomunten. Wij zetten de belangrijkste op een rij.

Crypto whales duwen Cardano (ADA) prijs verder omhoog

Cardano (ADA) zette over de afgelopen 30 dagen een rendement van liefst 42,06% neer, terwijl het rendement van vorige week een bescheiden 1,64%. Degenen die denken dat de bull-run van Cardano (ADA) daarmee over het hoogtepunt is kunnen op basis van deze analyse bedrogen uitkomen.

We zien namelijk dat steeds meer whales hun hoeveelheid Cardano aanvullen. Hierdoor is inmiddels meer dan 2% van de hoeveelheid Cardano in aanloop bij whales in bezit. Dit trekt ook de aandacht van retail-beleggers.. Zij sluiten zich aan om met whales te wachten op de koersstijging die er volgens verwachting aankomt. Vandaag noteert de live Cardano (ADA) prijs met $ 1,199 een winst van 0,67%.

Dogecoin (DOGE) doet 1 stap terug om er 2 vooruit te gaan

Ook voor de Dogecoin (DOGE) voorziet men een bullish patroon, al zal men daarvoor eerst een stapje terug moeten doen. Op basis van de RSI en CMF-indicatoren zien we dat er een kleine terugval aankomt. Deze zou naar de $ 0,13 of $ 0,14 kunnen gaan.

Daarna verwacht men dat het voortschrijdend gemiddelde een gouden kruis vormt boven het voortschrijdend gemiddelde over 50 dagen. Daarmee hervat deze crypto in de komende dagen de bull-rally. De live Dogecoin (DOGE) prijs is momenteel $ 0,1478 en dat is 0,34 hoger dan gisteren.

Shiba Inu (SHIB): voor deze crypto wordt het erop of eronder

We vallen direct met de deur in huis. Zolang de koers van Shiba Inu (SHIB) boven de $0,00002262 blijft zijn analisten ervan overtuigt dat deze crypto snel in waarde kan stijgen. Een prijsstijging van 40% sluiten zij daarbij niet uit zoals je in onderstaande analyse kunt zien.

Als investeerders de prijs niet boven deze cruciale koers kunnen houden gaat het ook hard, maar dan wel hard vast. In het ongunstigste geval kan de prijs dan dalen tot $0.00002000. Dit is een verlies van haast 25% ten opzichte van de huidige Shiba Inu (SHIB) prijs, die $ 0,00002635 bedraagt.

Uiteraard blijven wij de markt volgen en verslaan of deze analisten het bij het rechte eind hebben.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven. Ben je naast crypto ook geïnteresseerd in andere beleggingen? Dan is onze wekelijkse koersverwachting op maandagmorgen wellicht een leestip. “Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.” 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!