Cryptolunch: prijs Bitcoin en crypto stijgt. Beursproblemen en BNB analyse

Tech Robert Kroes 30 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Zoals gebruikelijk bekijken we tijdens lunchtijd de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten. Daarnaast bekijken we problemen op diverse beurzen. Tot slot staan we stil bij crypto BinanceCoin (BNB). Zet de prijsstijging van deze cryptomunt door?

We beginnen uiteraard bij de live Bitcoin prijs en de actuele prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin stijgt, prijzen top 25 cryptomunten ook

Inmiddels noteert de live Bitcoin prijs op het moment van schrijven EUR 37.217,25 ($ 43.176,35). Dit is 2,27% hoger dan gisterenmiddag tijdens onze cryptolunch.

Ook voor de actuele prijzen van de top 25 cryptomunten zien we herstel. Er zijn nog wel een paar dalende koersen. Cosmos (ATOM) noteert met een verlies van 4,40% momenteel het slechtste resultaat van de top 40. De meeste cryptomunten schrijven echter positieve resultaten. Grootste stijger is InternetComputer (ICP), dat + 3,09% noteert. Uiteraard kun je op de website van Tradeincrypto.com 24 uur per dag alle live cryptoprijzen analyseren.

Hiermee verloopt de dag tot zover positief, maar het resultaat had beter kunnen zijn als we geen problemen op cryptobeurzen hadden gezien.

Problemen bij crypto beurs Bitfinex en onderhoud Binance drukken resultaat

Vanmorgen leek de Bitcoin op weg naar een sterk herstel. Op diverse beurzen liep de koers zelfs op tot $ 43.800,-. Helaas zakte de koers weer snel onder de $ 43.000,- toen cryptobeurs Bitfinex bekend maakte dat er een onbekend probleem was en de handel werd stil gelegd. Uiteraard werd de bekendmaking op Twitter door gebruikers met veel misbaar ontvangen.

Inmiddels heeft Bitfinex, zoals je ziet, bekend gemaakt dat de handel weer hervat is en sindsdien lijken er geen klachten te zijn. Wat de situatie niet hielp was dat Binance op hetzelfde moment ook voor 2 uur gesloten was wegens gepland onderhoud. Dit raakte de prijs door de aankondiging niet direct, maar de problemen bij Bitfinex en een uitwijkmogelijkheid minder deden dat wel. Sinds de situatie bij Bitfinex hersteld is stijgt de koers van de Bitcoin en andere crypto weer. Wat dit kan betekenen bespreken we vanavond in onze Bitcoin update.

Wat kunnen we BinanceCoin (BNB) crypto verwachten?

Gisteren steeg de BinanceCoin (BNB) al flink. Ook vandaag noteert de BinanceCoin (BNB) prijs een positief resultaat van 2,50% bij een koers van op het moment $ 373,40. Dit is natuurlijk een mooi moment om te bekijken wat de te verwachten BinanceCoin (BNB) koers wordt.

Op basis van een uitgebreide technische analyse lijkt de koers van de munt boven het midden van de bovenkant van de Bollinger bands uit te breken. Ook het voortschrijdend gemiddelde op korte termijn laat bullish connecties zien. Er is dus veel kans voor de munt om door de weerstand op $ 384,- te breken. Als dit gebeurt is er ruimte voor verdere groei tot $ 444,-. Mocht de munt hier niet in slagen ligt er een steunniveau op $ 360,-. Hiermee is de ruimte voor koersdaling van deze crypto beperkt. De hele technische BinanceCoin (BNB) update kun je, inclusief grafieken, hier lezen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

 

 

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen