Disney+ strikt David Beckham voor eerste Britse Original

Films & Series Jeroen Kraak 13 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Disney+ heeft een grote naam weten binnen te hengelen voor haar nieuwe voetbalserie. David Beckham gaat aan de slag met Save Our Squad.

David Beckham is natuurlijk niet een van de beste voetballers ooit, maar hij kon wel geweldig een balletje trappen. Ook naast het veld maakte hij flinke indruk door zijn uitstraling.

David Beckham aan de slag voor Disney+

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder. David Beckham heeft nu eigen voetbalclub in de Verenigde Staten. Hij is eigenaar van Inter Miami dat uitkomt in de MLS. Maar de oud-voetballer heeft ook nog genoeg tijd voor andere dingen. Zo heeft Disney hem gestrikt voor een nieuwe serie op haar eigen streamingdienst.

David Beckham zal te zien zijn in de Disney+-serie Save Our Squad. De voetballer en zijn team nemen een jeugdteam op sleeptouw dat tegen degradatie vecht. Er zal een heuze transformatie plaatsvinden waarbij de spelers niet weet wat hen overkomt.

Star Wars-fans opgelet: Disney maakt serieus werk van echte lightsaber

Terug naar het begin

Voor de nieuwe serie gaat David Beckham terug naar de plaats waar het allemaal voor hem begon: de voetbalveldjes in het oosten van Londen waar hij zijn eerste stappen op het veld zette.

Zelf zegt David Beckham het volgende over de serie: “Het is fantastisch om Save Our Squad te maken en ons licht te laten schijnen op het voetbal dat ik zelf ook meemaakte toen ik opgroeide. Ik had geluk dat ik een lange en succesvolle carrière had en nu heb ik de kans op iets terug te doen voor de gemeenschap. Om mentor voor deze groep te zijn is ongelofelijk. Het ontwikkelen van jonge talenten is zo belangrijk en het is geweldig om hiervoor samen te mogen werken met Disney.

Save Our Squad met David Beckham is de eerste officiële Britse Disney+ Original die is aangekondigd. Het is een van de velen, want in totaal wil de streamingdienst 50 Europese Originals voor 2024. Een daarvan is een Nederlandse en gaat over Feyenoord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen