Disney+ laat grappigste Marvel-serie van het jaar eindelijk zien

Films & Series Jeroen Kraak 18 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Wij zijn nog steeds aan het bijkomen van de spectaculaire Moon Knight-finale, maar binnenkort komt er meer Marvel naar Disney+.

Moon Knight is een Marvel-serie die online verdeelde reacties achterlaat. Of je vindt het Egyptisch spektakel geweldig, of je moet er helemaal niets van hebben. Marvel is dan ook niet vies van een beetje experimenteren met haar series. Binnenkort komen er weer hele andere aan op Disney+. Eentje die vooral de lachers op haar groene hand moet hebben.

Vandaag is groen

Het mooie aan de Marvel-content van Disney+ is dat elke serie weer een compleet andere opbouw of vorm heeft. WandaVision, Loki of Hawkeye, allemaal waren ze uniek. Binnenkort komen er weer twee series aan die compleet anders zullen zijn. Eerder zagen we al een trailer van Ms. Marvel en nu is het aan de beurt aan She-Hulk. Een vrouwelijke groene opgeblazen spierbundel.

Disney+ komt met goedkoper abonnement, maar…

Ja, het is de komende maanden tijd voor de powervrouwen in de Marvel-series voor Disney+. In She-Hulk: Attorney at Law volgt je Jennifer Walters, een dertigplus en single advocate die toevallig ook de supergrote en sterke hulk blijkt te zijn.

She-Hulk wordt gespeeld door Tatiana Maslany. Een nieuw gezicht in de Marvel-wereld, maar ze is zeker geen groentje (nou ja, eigenlijk wel). Zo speelde ze onder andere mee in Orphan Black en Perry Mason. Maar naast haar zie je ook een aantal bekende karakters. Je ziet meerdere MCU-veteranen, waaronder Mark Ruffalo als Smart Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky/the Abomination en Benedict Wong als Wong.

She-Hulk op Disney+

Wel is er een ding totaal anders aan She-Hulk dan aan alle andere Marvel-series. Nee, we hebben het niet over haar groene kleur maar over het aantal afleveringen. Dit zijn er om precies te zijn negen en daarmee is het de langste Marvel-serie tot nu toe.

Je moet helaas nog wel een tijdje wachten op She-Hulk, want de eerste aflevering gaat pas op 17 augustus in première. Gelukkig kun je eerder al genieten van Ms. Marvel. Deze start op 8 juni. Maar Disney+ heeft nog meer ijzers in het vuur. Wat te denken van Obi-Wan Kenobi die al op 27 mei start. Natuurlijk is dat geen Marvel, maar het is zeker waard om die titel te kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen