Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 18 mrt 2021

Doom Eternal: The Ancient Gods – Part Two komt vandaag uit

Vanaf vandaag kun je aan de slag met Doom Eternal: The Ancient Gods – Part Two. dat is de tweede uitbreiding voor de game en moet volgens de ontwikkelaar het einde laten zien waar de Doom Slayer in 2016 mee begon. En dat zal geen stil einde gaan worden.

Doom Eternal is één van de fijnere games die vorig jaar verscheen en vol zit met keiharde actie. Met The Ancient God krijg je een mooie uitbreiding, die dus in twee delen is verdeeld.

Los in Doom Eternal: The Ancient Gods – Part Two

Mocht je het eerste deel van de uitbreiding niet gespeeld hebben, dan kun je dan vandaag met het volledige verhaal aan de slag. De uitbreiding kun je spelen wanneer je destijds de Deluxe Edition van Doom Eternal hebt gekocht. Daarnaast is de uitbreiding ook onderdeel van de Year One Pass. Heb je één van beide elementen niet, dan is het goed om te weten dat de uitbreiding ook los is aan te schaffen. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je de game bent gaan spelen omdat hij onderdeel is geworden van de Xbox Game Pass, omdat Bethesda is overgenomen door Microsoft. Wil je een beetje in de stemming komen van wat de nieuwe uitbreiding te bieden heeft, dan is er de onderstaande launchtrailer.

Dit is wat Bethesda zelf zegt over de nieuwe uitbreiding:

Je hebt de goden verloochend en een oeroud kwaad wakker gemaakt. Verzamel nu de verspreide Sentinel-legers, beleger het laatste bastion van de hel, breek door de muren van het fort en neem het op tegen de Heer van het Duister zelf. De ziel van het universum staat op het spel.

Nieuwe werelden
Neem het op tegen helse legers op nooit eerder vertoonde locaties. Baan je een weg door de ruïnes van oude Sentinel-nederzettingen, de kosmische wonderen van de World Spear en een verwoeste en overwoekerde stad op aarde die een mysterieuze poort verbergt. Je eindigt bij het laatste bastion van de Dark Lord, beschermd door torenhoge muren en aangedreven door geavanceerde technologie.

Nieuwe uitdagingen
Bereid je voor om te vechten tegen dodelijke nieuwe variaties van demonen, waaronder de krachtige nieuwe Armored Baron, de stoere Stone Imp, de giftige Cursed Prowler en de nieuwe Screecher-zombie die demonen in de buurt versterkt wanneer ze worden gedood.

Mooie afsluiting

Goed, met Doom Eternal: The Ancient Gods – Part Two wordt de game dus afgesloten. En nu moeten we in de toekomst gaan zien wat de plannen zijn rondom de reeks. Over het algemeen werd de game goed ontvangen en redelijk verkocht. Wat dat betreft zou het logisch zijn dat Microsoft meer wilt van de reeks.

[REVIEW] Doom Eternal knalt er keihard op los

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doom Eternal: The Ancient Gods – Part Two komt vandaag uit
Sluiten