Gruwelijk leipe elektrische fiets heeft actieradius van 134 kilometer

Elektrische fietsen Sam Dille 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

De elektrische fiets blijft groeien in populariteit en weet zich telkens opnieuw uit te vinden. Zo komt de Chinese fabrikant Cyrusher met een e-bike die actieradius heeft waar je ‘u’ tegen zegt.

Je weet vast wel dat de accu van een elektrische fiets af en toe moet worden opgeladen. Het is daarom belangrijk dat je bij een fietstocht rekening houdt met de actieradius. Dit is de afstand die een e-bike kan afleggen op een enkele lading. Met dit model heb je daar echter geen zorgen meer mee.

De elektrische fiets met een actieradius van 134 kilometer

De Cyrusher Nitro e-bike is verkrijgbaar in een paar landen in de EU. De krachtige elektrische fiets wordt aangedreven door een 1.000W Bafang-motor en een 960 Wh batterij. Dat betekent dat je een enorme afstand kunt afleggen zonder te hoeven stoppen om op te laden. De Nitro heeft een actieradius van maar liefst 134 kilometer!

Als je zulke lange fietstochten maakt, wil je natuurlijk wel lekker kunnen zitten. En ook daar heeft Cyrusher aan gedacht. De motor van de elektrische fiets zit in het midden, waardoor het zwaartepunt lager is en de Nitro stabieler rijdt. De batterij van de e-bike kan in zeven uur volledig opladen en gaat ongeveer achthonderd cycli mee.

Ook verkrijgbaar in Nederland?

Het Bafang DP-C270-scherm houdt je op de hoogte van de status van de e-bike. Via het scherm kun je informatie krijgen over onder andere de snelheid, batterijstatus en versnellingen.

De elektrische fiets heeft ook 4 inch banden en een LED-koplamp. Met dit scherm en deze functies ben je helemaal klaar voor een toffe rit.

Cyrusher Nitro e-bike
De imposante e-bike in actie! (Afbeelding: Cyrusher)

De prijs van de Nitro is 4.499 euro in de EU. Hij is al verkrijgbaar in landen als Frankrijk en Duitsland, maar in Nederland nog niet. Kun je niet wachten, dan is het mogelijk om hem vanuit Frankrijk te bestellen.

Deze elektrische fiets is voorzien van ChatGPT, maar wat heb je eraan?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen