Deze elektrische fiets is de ultieme e-bike voor iedereen met kinderen

Elektrische fietsen Thomas Aalderink 14 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Wat je behoeftes ook zijn, er is altijd wel een elektrische fiets die bij je past. Dankzij het enorme aanbod is er tegenwoordig eigenlijk geen enkele reden meer om geen e-bike aan te schaffen. Zelfs niet als je kinderen hebt.

Er zijn anno 2021 namelijk genoeg elektrische fietsen die rekening houden met de behoeften van ouders. Helaas komt je als je meer dan één kind hebt vaak uit bij de bakfietsen. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar het is goed om te weten dat er ook een alternatief is. Radio Flyer komt namelijk met een nieuwe e-bike die speciaal gemaakt is voor jonge ouders.

Dé elektrische fiets voor jonge ouders

De Flyer L885 is een stoere elektrische fiets die bedoeld is om meer dan alleen jezelf op te vervoeren. Zo heeft hij een flinke bagagedrager zodat je gemakkelijk veel kan meenemen. Van volle boodschappentassen tot kinderen. Met dank aan verschillende accessoires is dit de ultieme fiets voor ouders. Zo is er zelfs een dubbel kinderzitje zodat je je kroost gemakkelijk kunt meenemen.

Elektrische fiets e-bike Flyer L885 kinderen ouders
De Flyer L885 (Afbeelding: Radio Flyer)

Dat doe je dan ook nog eens in stijl, want de Flyer L885 is een zeer stoere elektrische fiets. Met zijn dikke banden en stevige frame zul je zeker opvallen, uiteraard in positieve zin. Deze e-bike heeft een solide en krachtige look. Dat laatste is hij ook zeker, want deze elektrische fiets is uitgerust met een krachtige 500W motor.

Moeiteloos je kroost rondrijden

Omdat fietsen met kinderen achterop behoorlijk zwaar kan zijn, heeft deze elektrische fiets half twist throttle. Dit is een soort boost die je kunt gebruiken zonder te trappen. Draai aan de hendel en je schiet vooruit. Je kunt zo zelfs een topsnelheid van meer dan 30 kilometer per uur bereiken. Dat is na een zware dag best lekker als je de kinderen van school moet halen.

Verder heeft hij schijfremmen om snel tot stilstand te komen en een kickstand standaard zodat je elektrische fiets stevig staat. Zelfs met twee kinderen achterop gaat deze e-bike niet omvallen. Ook aan het comfort is gedacht. Zo heeft deze elektrische fiets een laag zwaartepunt voor meer stabiliteit.

Een e-bike vol gemak en plezier

De Flyer L885 is de ideale e-bike voor dagelijks gebruik, maar ook voor in het weekend. Zo heeft hij een flinke accu die je een range geeft van 80 kilometer. Ook is hij uitgerust met dikke banden die zo gemaakt zijn dat ze bijna niet lek kunnen raken. Dus of je nu de kinderen uit school moet halen of ze mee op avontuur wil nemen, deze elektrische fiets is precies wat je zoekt. Daar betaal je echter wel voor. Omgerekend kost hij je 1.650 euro.

Elektrische fiets: komt er binnenkort een helmplicht voor e-bikes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen