Jelle van Es
Jelle van Es E-bikes 26 aug 2020

Elektrische fiets: Webwinkel stunt met een e-mountainbike voor een prikkie

Bij WANT zijn we wel fan van de elektrische fiets. Zo hebben we inmiddels al heel wat reviews geschreven op dat gebied en geven we je regelmatig tips. Mocht je er nog geen één in huis hebben, dan is er nu een echte superaanbieding.

Amazon heeft namelijk een een elektrische fiets voor zo’n 800 euro in de aanbieding. Dat is behoorlijk weinig geld voor een fiets die je een flinke boost geeft. Het is alleen wel een zogenaamde e-mountainbike, die vooral bedoeld is om mee te offroaden.

Elektrische fiets voor echt weinig

Deze elektrische fiets is dus een mountainbike die bedoeld is om mee te offroaden. Heerlijk als je even door de duinen wilt gaan crossen, een lokaal circuit hebt gevonden of wanneer je naar de Ardennen wilt gaan en daar één van de vele bospaden wil overwinnen zonder helemaal stuk te gaan. Daarnaast beschikt de fiets ook over een bagagedrager, zodat je daar nog wat dingen op kan meenemen. De accu is afneembaar en zit weggewerkt op de stang van de e-bike. Dat ziet er ook nog wat sportief uit.

Ziet er sportief uit (Afbeelding: Amazon)

De 36V / 8-13Ah SANYUAN 18650 Li-batterij heeft een actieradius van maximaal 90 kilometer, hoewel dat door de modder waarschijnlijk wat minder is. Hij is uitgerust met een slimme lithium-batterijlader. Binnen 3 á 4 uren is de accu van deze elektrische fiets opgeladen. Volgens Amazon biedt de 350W 36V-hogesnelheidsmotor jou in vijf verschillende standen trapondersteuning tot en met 35 kilometer per uur. Omdat dat boven de 25 kilometer per uur is, moet je een helm dragen. Maar dat is sowieso een must wanneer je gaat offroaden. Daarnaast lijkt het er op dat je dan binnen de bebouwde kom op de weg moet fietsen en niet op het fietspad.

Diverse kleuren beschikbaar (Afbeelding: Amazon)

Van gemakken voorzien

De elektrische fiets beschikt verder over een voorvork met vering, schijfremmen op het voor- en achterwiel, Shimano-versnellingen en een overzichtelijk LCD-scherm voor de benodigde informatie als snelheid en range. Kortom, je krijgt best veel voor weinig. Scoor hem nu hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Elektrische fiets: Webwinkel stunt met een e-mountainbike voor een prikkie
Sluiten