Far Cry 6 krijgt nu echt zijn eerste grote uitbreiding

Games Jelle van Es 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Far Cry 6 is één van de grotere games die dit najaar is uitgekomen. De game neemt je mee naar het fictieve eiland Yara, waar jij een revolutie gaat leiden. Mocht je al heel erg ver zijn in de game, dan is er goed nieuws voor je.

Want sinds gisteren is het mogelijk om aan de slag te gaan met de eerste grote uitbreiding voor Far Cry 6. Daarbij kun je strijden aan de zijde van Danny Trejo, die je kent van verschillende films en series.

Far Cry 6 krijgt uitbreiding

Mocht dat bekend voorkomen, dan is dat niet zo gek. Want vlak na de lancering van Far Cry 6 kwam de uitbreiding al een keer uit. Dat was toen echter een foutje. Op die manier liep de missie op een gegeven moment af, zonder dat je er helemaal klaar mee was. Je kon hem zodoende beter niet spelen en er nu los mee gaan. De uitbreiding is onderdeel van de Season Pass. Als je die hebt, dan kun je nu ook aan de slag gaan met Far Cry 3: Blood Dragon: Classic Edition. Dat is een extraatje die je bij de Season Pass krijgt. Bekijk de trailer van de nieuwe update hier.

Met de Danny Trejo-uitbreiding voor Far Cry 6 krijg je twee gratis missies. Deze kun je alleen spelen, maar het is ook mogelijk om het coöperatief te beleven. De eerste missie is Danny & Dani vs Everybody. Daarin moet je voorkomen dat Antón Castillo’s troepen Danny’s plan om verrukkelijke taco’s aan de armen te geven, om zeep helpen. Daarnaast krijg je een tweede missie. Daarbij vraagt Trejo aan de speler om zich aan te sluiten bij een groep studenten. Die protesteren tegen het leger van Antón, die het chemische wapen (PG-240X) aan het gebruiken is op Yara.

Speciale bundel

Daarnaast komt er voor Far Cry 6 een Danny Trejo-bundel uit. Daarmee krijgen spelers toegang tot nieuwe thema-uitrustingen om hun personages mee aan te passen, waaronder Trejo’s kenmerkende real-life outfit en taco truck. Dus als je de game nog altijd speelt, dan kun je nu dus losgaan met de nieuwe content.

Far Cry 6: 5 Reden om hem (niet) te kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen