Far Cry 6: alle extra content die je te wachten staat

Games Jelle van Es 13 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Far Cry 6 is zonder twijfel één van de grotere games die in ontwikkeling is. Afgelopen weken is uitgever Ubisoft druk bezig om de game onder de aandacht te brengen met onder andere de eerste gameplay van de game.

Daarvoor zagen we al heel wat cinematische trailers van Far Cry 6, waardoor we over het algemeen een goed beeld hebben van de game. En nu heeft de uitgever zijn plannen bekendgemaakt voor wat we na de release van de game allemaal kunnen verwachten. En dat is behoorlijk veel.

Far Cry 6 heeft veel plannen

Far Cry 6 krijgt na de lancering een combinatie tussen gratis en betaalde content. Wanneer je er niet meer extra voor wil betalen, dan krijg je drie verschillende cross-over missies. Daarbij maakt de game slim gebruik van de populariteit van andere media of acteurs. Zo kun je strijden samen met Dany Trejo, maar is het ook mogelijk om content te beleven op basis van Rambo en Stranger Things. Verder kun je elke week aan de slag met zogenaamde opstanden en komen er regelmatig speciale operaties uit. Zodoende lijkt de toch al grote game nog een stukje groter te gaan worden. Bekijk hieronder de trailer van de plannen.

Daarnaast krijgt Far Cry 6 een betaalde Season Pass. Die werd al eerder aangekondigd en toen wisten we dat je aan de slag kon gaan met schurken uit de Far Cry-franchise: Vaas Montenegro, Pagan Min en Joseph Seed. Maar nu weten we wat je kunt doen met deze content. Het lijkt er op dat je een soort van roguelike achtige modus wordt. Daarin kun je het opnemen tegen verschillende vijanden terwijl je begint met een simpele pistool. Gaandeweg pak je upgrades op die je sterker maken. En als je dood gaat verlies je heel wat, maar is het ook mogelijk om bepaalde bonussen te behouden.

Klassieke game

Tot slot krijg je bij de Far Cry 6 Season Pass ook nog de klassieke game Far Cry 3 Blood Dragon. Om het allemaal handig op een rijtje te hebben, is de onderstaande Roadmap handig om te bekijken.

Far Cry 6 Road Map
De Road Map (Afbeelding: Ubisoft)

Far Cry 6 laat je spelen als legendarische schurken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen