Een van de beste sci-fi series op Apple TV+ krijgt een heel speciale spin-off

Films & Series Lucas van de Wetering 19 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

For All Mankind is een van de beste sci-fi series op Apple TV+. En de serie krijgt een nieuwe speciale spin-off.

Apple TV+ heeft een ruim aanbod aan goede series op de streamingsdienst staan. Zo hebben ze razend populaire series zoals Ted Lasso en Foundation, maar ook de sci-fi serie For All Mankind is een echte kanjer.

For All Mankind heeft met zijn vier seizoenen al laten zien dat het een van de sterkste en meest stabiele series op Apple TV+ is. Er is ook een vijfde seizoen onderweg, maar dat is niet het enige goede nieuws voor fans van de serie. Apple TV+ geeft For All Mankind ook een heel speciale spin-off.

For All Mankind op Apple TV+

For All Mankind is een Amerikaans sci-fi drama uit 2019 dat gemaakt is voor Apple TV+. De serie bestaat uit vier seizoenen, met een vijfde seizoen onderweg. For All Mankind gaat over de welbekende ruimterace tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie.

Toch is het niet helemaal gebaseerd op de werkelijkheid. For All Mankind speelt zich af in een alternatieve realiteit waar de ruimterace nooit echt was beëindigd en de Sovjet-Unie de eerste mensen op de maan zette. De Apple TV+-serie speelt zich af vanuit het perspectief van de Verenigde Staten.

For All Mankind is een van de beste sci-fi series op Apple TV+. Zo heeft bijna elk seizoen van de serie een mega hoge rating op Rotten Tomatoes. Het eerste seizoen heeft de laagste beoordeling van de vier. Over het algemeen heeft de Apple TV+-serie een critici-score van 93%.

Sovjet spin-off

For All Mankind krijgt een gloednieuwe spin-off genaamd Star City. Waar For All Mankind de situatie bekijkt vanuit het perspectief van de Verenigde Staten, gaat Star City zich bezighouden met de competitie. Star City op Apple TV+ gaat de ruimterace bekijken vanuit het perspectief van de Sovjet-Unie.

Star City volgt het verhaal van de Sovjet-Unie die, in een andere realiteit, de eersten zijn die een mens op de maan zetten. Zo krijgen we in Star City het proces te zien, maar ook het leven van de astronauten en wetenschappers.

Het is nog niet zeker wanneer Star City uit zal komen. Alleen dat de serie, net als For All Mankind, te streamen gaat zijn op Apple TV+. De eerste vier seizoenen van For All Mankind zijn al wel te bekijken op de streamingsdienst.

De ondergang van deze teleurstellende Harry Potter-spin-off had een goede reden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen