Fortnite Zero Build lijkt permanente modus te worden

Games Jelle van Es 30 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Met de lancering van het nieuwe seizoen van Fortnite gebeurde er iets speciaals. Want binnen het lang lopende verhaal verdween de mogelijkheid om dingen te bouwen. En dat is toch wel iets dat we kennen van de game.

Uiteindelijk gaat die bouwmogelijkheid wel weer terugkomen in Fortnite. Het is namelijk één van de basiselementen van de game. Maar er zijn veel gamers die blij zijn met die verandering. En voor hen is er goed nieuws.

Fortnite Zero Build is er

Op hun eigen website heeft Epic Games het bestaan van Fortnite Zero Build aangekondigd. Het is een nieuwe playlist-mogelijkheid, dus je moet er wel even naar zoeken. Als je in de Lobby bent moet je boven de Play-knop even op Change drukken. Dan kom je terecht op de Discover Page. Vervolgens kun je daar naar Discover gaan en de modus selecteren. Het is mogelijk om de modus als Solo, Duos, Trios en Squads te gaan spelen. Bekijk hieronder de trailer die men voor de modus heeft uitgegeven.

Zoals de naam doet vermoeden, is het in Fortnite Zero Build niet mogelijk om van alles te bouwen. Het is een modus die puur draait om het knallen op de vijanden. Wel heb je een Overshield. Dat is zeg maar een schild bovenop je gezondheid. Als je geraakt wordt, dan gaat eerst energie van dat schild er af. En pas daarna je gezondheid. Als je na een shootout even niet geraakt wordt, dan laadt het schild zich weer op en blijf je langer in leven.

Diverse tools

Verder heb je de mogelijkheid om meer gebruik te maken van de gebouwen die je vindt in Fortnite Zero Build. Deze kun je makkelijker gebruik om via Mantling. Ook raadt de ontwikkelaar aan om flink te sprinten tussen plekken waar je je kunt verschuilen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

PlayStation Plus wordt aangepast: dit is er allemaal nieuw

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen