Mark Hofman
Mark Hofman Tech 17 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Ook Google Pixel 3 Lite voorzien van review vóór lancering

Google onthulde in oktober 2018 haar gloednieuwe Pixel 3 en Pixel 3XL. Al was de verrassing tijdens deze onthulling bijzonder klein. Verschillende blogs schreven al over de volledige specificaties van het toestel, foto’s lagen op straat en er verschenen al reviews van de toestellen voor hij überhaupt op de markt lag. Maar waar je zou denken dat dit een eenmalig drama zou zijn geweest, staat de eerste videoreview van de Pixel 3 Lite al te schitteren op het internet. 

Google Pixel 3 Lite nu al voorzien van review

Als het op onthullingen komt, was het Pixel event van Google vorig jaar misschien wel een van de saaiste. Dat had niets met de presentatie of producten te maken, maar met het feit dat alles vooraf al gelekt was. Waar verschillende smartphones en tablets normaal gesproken voor een deel lekken, was bijna alles rondom de Google Pixel 3 (XL) al bekend. Sterker nog: het was al voorzien van een review voordat het toestel überhaupt op de markt beschikbaar was. En datzelfde gebeurt nu ook met de Pixel 3 Lite.

Andro News heeft een pre-productie sample van het toestel weten te bemachtigen, waardoor hij nu als eerste een review online kan zetten. Door de video kunnen we een nieuwe blik werpen op de specificaties van het toestel. Het toestel beschikt over een 5.56-inch display met een 1080 x 2160 resolutie, een 12 megapixel camera en een 8 megapixel selfiecamera. Daarnaast draait het toestel op een Snapdragon 640 chipset in combinatie 4GB aan RAM en 32GB aan opslagcapaciteit. De batterij heeft een vermogen van 2915mAh en het toestel draait op Android 9 Pie. Het meest opvallende aan het toestel is misschien nog wel de 3.5mm headphone jack die zijn comeback maakt.

Google Pixel 3 Lite

Google lijkt met haar Pixel 3 Lite en Pixel 3 Lite XL een nieuwe doelgroep te willen bereiken. Waar de producent voorheen niet het doel had om zoveel mogelijk smartphones te verkopen, lijkt het haar strategie te wijzigen. De twee mid-range toestellen maken in de lente van dit jaar hun opwachting, naar verwachting worden ze direct na Google’s I/O event gelijk uitgebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!