Verschijnt de Google Pixel 4 alsnog in deze kleur?

Tech Martijn Pijnenburg 24 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor de mensen die hun smartphone liever niet in het zwart of wit hebben. Er gaan namelijk geruchten dat Google haar aankomende Pixel 4 toestel in een langverwachte kleur gaat uitbrengen. Uiteraard hebben we ook een afbeelding waarop je kunt zien hoe dat ongeveer oogt.

Google Pixel 4 in het mintgroen?

De mintgroene versie van de Google Pixel 3 mag er dan wel nooit gekomen zijn, er is een kans dat zijn opvolger wel in deze kleur zal gaan verschijnen. Er is namelijk een gerucht verschenen dat de Pixel 4 niet enkel in het zwart of wit zal gaan verschijnen.

Ondanks dat de bron die dit beweert met een korreltje zout genomen mag worden zou het zomaar kunnen dat Google het toestel wel degelijk in deze kleur gaat uitbrengen. Daarnaast gaat het gerucht gepaard met een afbeelding, welke je hieronder kunt bekijken:

Het komt bovenstaande ontwerp komt overheen met zowel eerdere renders die we gezien hebben als de afbeeldingen van Google zelf.

Het bedrijf heeft overigens een tijdje geleden bevestigd dat de Pixel 4 maar liefst 2 camera’s en een extra sensor aan de achterkant zal gaan hebben. Dit terwijl Google er voorheen altijd mee pronkte slechts van één camera gebruik te maken.

Gerucht bevestigd

Het is echter oud nieuws dat Google, als het gaat om haar smartphones, het moeilijk vindt om dingen geheim te houden. De vorige modellen van de Pixel-toestellen lekte bijvoorbeeld al enkele weken voor de release uit. Toen onlangs het uitgelekte design van het Pixel 4 model naar buiten kwam besloot het bedrijf echter om gewoon toe te geven dat de geruchten klopten. Wat ons betreft een slimme manier om de roddelaars voor te zijn!

De kans is nu natuurlijk ook aanwezig dat Google binnenkort gaat bevestigen of het bovenstaande gerucht waar is. Blijf daarom vooral ons overzicht in de gaten houden als je op de hoogte wilt blijven omtrent de mintgroene variant van de Google Pixel 4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen