Prijs van de GoPro Hero 11 zakt en daar profiteer jij van

Deals Jeroen Kraak 12 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Vroeger werd je nog aangekeken als je ergens met een GoPro naartoe ging. Tegenwoordig zijn de kleine camera’s niet meer weg te denken. Wil je er zelf nu een? Dit is het moment om er een te kopen bij Coolblue en Bol.com.

GoPro is inmiddels niet meer weg te denken tussen de cameramerken en dat komt omdat bedrijf speciale soorten maakt. Het is namelijk de ideale camera om mee te nemen op avontuur. Of je nu gaat snowboarden, hiken of duiken, je neemt ‘m makkelijk overal naartoe. Je haalt ‘m bij Coolblue en Bol.com

GoPro Hero 11, de ideale partner op vakantie

De GoPro Hero 11 die je haalt bij Bol.com en Coolblue kan namelijk tegen een flink stootje. Dat moet natuurlijk ook wel omdat die overal naartoe wordt gesleept.

Een camera die wat kan hebben, is leuk, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je mooie beelden ermee kunt maken. En dat kan zeker met de GoPro Hero 11. De camera neemt op in maximaal 5,3K met 60 frames per seconde..

De GoPro Hero 11 heeft een nieuwe beeldsensor waarmee je beelden cropt zonder kwaliteitsverlies. De Enduro Batterij aan de binnenkant kan zelfs tegen kou en gaat daardoor langer mee. Ideaal dus, als je ‘m meeneemt op wintersport.

Minder betalen bij Coolblue en Bol.com

Eerst kostte de GoPro Hero 11 nog bij veel elektronicawinkels 549 euro, maar inmiddels hebben een aantal websites de prijs verlaagd. Zo betaal je bij Bol.com nu nog maar 499 euro.

GoPro Hero 11 Coolblue Bol.com
Maak overal video’s. (Afbeelding: GoPro)

Maar het kan nog goedkoper dan bij Bol.com. Daarvoor moet je naar Coolblue. De winkel hanteert dezelfde prijs voor de camera, maar heeft een zogenaamde tweede kans. Dat betekent dat de GoPro Hero 11 nog steeds hartstikke nieuw is, alleen is de verpakking open geweest, doordat iemand ‘m bijvoorbeeld heeft teruggestuurd. Je hebt nog steeds de twee jaar garantie. Hierdoor betaal je nog eens een keer 55 euro minder. Daardoor is de prijs van het apparaatje nog maar 445 euro. Een prima deal dus voor de echte avonturier.

Xiaomi en Leica werken samen aan smartphonecamera, maar heeft dat zin?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen