Mark Hofman
Mark Hofman Tech 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Gratis Xbox Series S of Philips Smart TV? Dan moet je bij KPN zijn!

Black Friday komt eraan en dat betekent dat bedrijven gekke dingen gaan doen. Voor zichzelf misschien niet altijd even voordelig, voor de consument een hele dikke winst! Al helemaal wanneer ze opzoek zijn naar een Xbox Series S of een Philips Smart TV.

Vanaf vandaag komt KPN met een heerlijke actie voor nieuwe klanten. Wanneer je namelijk een nieuw abonnement voor internet en televisie afsluit, kan je daar een welkomstcadeau bij kiezen. Wat een feest!

Gratis Xbox Series S of Philips Smart TV

KPN geeft natuurlijk niet zomaar een Xbox Series S of Philips Smart TV aan je. Daar moet je als consument natuurlijk wel iets voor doen. In dit geval betekent dat een jaarabonnement voor internet en televisie afsluiten bij de provider. Als bestaande klant maak je geen kans. Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten of klanten die na minimaal zes maanden weer terugkeren.

Als welkomstcadeau kun je dus kiezen uit een Xbox Series S of een Smart TV van Philips. We weten uiteraard wat die eerste te bieden heeft, maar wat betreft die tweede zijn een aantal specificaties wel handig. Om welk model het precies gaat is niet bekend, maar het is in ieder geval geen 4K-televisie. Het gaat om een 32-inch Ambilight-model met een Full HD-resolutie. Het toestel draait op Android TV en is voorzien van een 3-zijdige Ambilight om de kijkervaring te verbeteren. Normaal gesproken kost dit model je volgens KPN €499. Dikke winst, dus.

KPN Gratis Xbox Series S
Cadeautjes voor nieuwe klanten! (Afbeelding: KPN)

De actie is alleen geldig van 15 november tot en met 29 november en telt dus alleen voor nieuwe klanten. Daarbij moet je een abonnement van minimaal 12 maanden afsluiten bij de provider.

Meer bij KPN

Mocht je nu al voorzien zijn van een Xbox Series S en heb je ook geen Philips Smart TV nodig, dan is het goed om te weten dat je voor meer welkomstcadeau’tjes kunt kiezen. Zo biedt KPN nieuwe klanten ook gratis twee SuperWifi punten aan ter waarde van €199. Mocht je daar geen interesse in hebben is het ook mogelijk om te kiezen voor korting. Je betaalt dan zes maanden lang slechts €35 per maand voor interactieve televisie en internet.

Xbox Game Pass: dit zijn de 10 beste games die je nu kunt spelen

Meer weten? Check dan hier de actiepagina van KPN!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!