Hogwarts Legacy: voor wie moet je kiezen in Welcome to Hogsmeade?

Pop-Culture Mark Hofman 20 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoewel Hogwarts Legacy een verhaallijn heeft die rechtdoorzee is, heb je als speler genoeg keuzes om te maken. Heel veel impact hebben ze wellicht niet, maar het zorgt er wel voor dat je personage precies wordt zoals jij dat wil hebben. Een beetje hulp kan dus geen kwaad.

Naast het maken van een personage en het kiezen van een house, is het ook belangrijk om de juiste compagnon uit te kiezen. Iets dat je vrijwel direct aan het begin van het spel, door middel van de Welcome to Hogsmeade-missie, al kunt doen.

De juiste keuze in Hogwarts Legacy

Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat je Hogwarts Legacy het beste op je eigen manier kunt benaderen. Het maken van keuzes op basis van hoe jij het in de echte wereld zou doen is wat dat betreft wel echt je beste optie. Dus ook wanneer je tussen Natty of Sebastian moet kiezen in één van de eerdere missies.

De keuze die je maakt is volledig op basis van vriendschap. Het is maar net welk personage je het meeste aanspreekt en met wie je een band op wil bouwen. Loop met Natty naar Hogsmeade voor een betere relatie met haar, kies voor Sebastian als je dat met hem prefereert.

Wie je uiteindelijk kiest heeft hier en daar een klein beetje impact, maar heeft voornamelijk te maken met persoonlijke voorkeur. Om je echt goed onder te dompelen in het spel en een realistisch verhaal te bouwen, kies je als Gryffindor voor Natty en als Slytherin voor Sebastian.

Hogwarts Legacy, Harry Potter, Floo Flames, Fast Travel
Natty! (Afbeelding: Portkey Games / Warner Bros.)

Onze betoverende gids

Hogwarts Legacy is een heerlijk spel dat makkelijk te leren is, maar wel enige moeite vereist om het volledig onder de knie te krijgen. Gelukkig zijn wij compleet ondergedompeld in de magische wereld en kunnen we je daar best een handje bij helpen.

Precies om die reden hebben we onze complete, en vooral betoverende, Hogwarts Legacy-gids in het leven geroepen. Een overzichtelijk artikel vol met linkjes naar andere artikelen die je helpen in de game.

Het maakt dus niet uit of je die ene spreuk zoekt, een bepaalde missie niet kunt voltooien of tegen puzzels aanloopt: we proberen je het allemaal zo makkelijk mogelijk uit te leggen.

Hogwarts Legacy: onze betoverende gids vol tips, quests en veel meer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen