Dominick Vietor
Dominick Vietor Smartphones 19 aug 2019
Leestijd: 9 minuten

[REVIEW] Honor 20 Pro: mooie smartphone tussen wal en schip

Conclusie: prima smartphone tussen wal en schip

De Honor 20 Pro is al met al een uitstekende smartphone. Ziet er mooi uit, heeft een goede camera en kleurt op de meeste vlakken netjes binnen de lijntjes. Hij blinkt niet echt ergens in uit, maar dat hoeft ook niet. Hij is immers goedkoper dan de gemiddelde nieuwe high-end smartphone.

Honor 20 Pro review design
Afbeelding: WANT/Dominick Vietor

Toch heeft de Honor 20 Pro een probleem. Omdat veel concurrerende toestellen – ook binnen de lineup van Huawei en Honor – inmiddels in prijs gezakt zijn, valt deze 20 Pro een beetje tussen de wal en het schip. Ga je voor value for money? Dan kun je beter voor 200 euro minder de iets minder geavanceerde Honor View 20 kopen. Vind je een uitgebreide featureset belangrijk? Dan kun je beter voor €100 minder de Huawei Mate 20 Pro nemen, die eigenlijk bijna op elk vlak van de Honor 20 Pro wint.

Honor 20 Pro review design

Als de prijs van de Honor 20 Pro omlaag gaat heeft ‘ie de potentie om erg interessant te zijn. Voorlopig moet ik deze Honor 20 Pro review echter concluderen door te zeggen dat het vooral een prima toestel is dat niet opkan tegen zijn scherp geprijsde broertjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!