Ober, er zitten jaren 80-helden in mijn Call of Duty Warzone

Games Jelle van Es 19 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Echt hard nieuws is het niet, want de ontwikkelaar van Call of Duty Warzone kwam al eerder met de teaser dat twee helden uit jaren tachtig-films hun weg naar de game zouden vinden. Maar nu is het nieuws echt naar buiten gebracht.

Het gaat om nieuwe content in Call of Duty Warzone die te maken hebben met Rambo en Die Hard. Vanaf 20 mei kun je met de nieuwe content aan de slag.

Jaren tachtig helden in Call of Duty Warzone.

Het zogenaamde ’80s Action Heroes event begint op 20 mei om zes uur in de ochtend, nadat er verschillende updates daarvoor zijn uitgerold in Call of Duty Warzone. Het komt met limited-time bundles, gamemodi, wapens, maps en andere veranderingen. De belangrijkste is dat je aan de slag kunt gaan met de nieuwe operators, die als bundle worden aangeboden. In de Rambo-bundle krijg je de operator John Rambo uit de gelijknamige films. Hij komt daarbij met twee finishing moves, waaronder één met zijn bekende pijl-en-boog. Daarnaast krijg drie Legendary Weapon Blueprints, een Legendary Calling Card en Embleem en tot slot een Epic Watch en Charm. De onderstaande trailer brengt je in elk geval in de jaren tachtig-sfeer.

Ben je meer van de Die Hard-films? Dan is de Die Hard-bundle iets voor jou. Daarin kun je aan de slag met de operator John McClane uit de films. Ook hij heeft een specifieke Finishing Move, drie Legendary Weapon Blueprints, een Legendary Calling Card en bijbehorende Emblem, een Epic Watch en een Epic Weapon Charm. Daarnaast wordt ook de map in Call of Duty Warzone een beetje aangepast. Zo verschijnt het bekende Nakatomi Plaza uit de Die Hard-films in de game en komen uit de Rambo-films nu Survival Camps en een CIA Outpost in de game.

Ook in Black Ops nieuwe content

Ben je meer van Call of Duty Black Ops Cold War in plaats van Call of Duty Warzone? Dan kun je in die game aan de slag met twee nieuwe multiplayermaps in de vorm van Standoff (6v6) en Duga (Multi-Team). Meer over de nieuwe content lees je in de blogpost hier.

Call of Duty: Warzone Season 3: Zo ziet Verdansk er nu uit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen