Kruidvat kortwiekt de prijs van Braun scheerapparaat

Deals Jeroen Kraak 16 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat is de winkel waar je komt voor shampoo en tandpasta, maar het is ook een fijne plek om goedkope gadgets te kopen. Deze week is het de ideale plek voor een scheerapparaat van Braun.

Bij WANT houden we natuurlijk grote winkels in de gaten zoals Coolblue en Mediamarkt om voor jou de beste deals te vinden. Toch zijn de aanbiedingen het beste bij de winkels waar je het niet verwacht. Zo vind je geweldige aanbiedingen bij Lidl en ook Kruidvat.

Deze week vind je bij de drogisterij een scheerapparaat van Braun. Dat merk heeft zich al flink bewezen als het om scheren gaat. Het is dus een ideaal moment om nu een nieuw apparaat te kopen.

Dit is de Braun Series 5 51-B1000

Om precies te zijn is het de Braun Series 5 51-B1000, die je bij Kruidvat scoort. Wat meteen opvalt aan dit scheerapparaat is dat het drie flexibele mesjes heeft die zich aan je gezichtscontouren kunnen aanpassen.

Het fijne aan dit model bij Kruidvat is dat je ‘m zowel nat als droog kunt gebruiken. Of je jezelf nu het liefst onder de douche scheert of juist voor de spiegel, het kan allemaal.

Kruidvat kortwiekt de prijs van Braun scheerapparaat
(Afbeelding: Kruidvat)

Bovendien gaat het scheren een stuk eenvoudiger door Braun AutoSense. Deze leest de dichtheid van je baard en past zich eraan aan. Zo verwijder je bij elke scheerbeurt meer haar, waardoor je minder lang bezig bent.

Na het scheren maak je het scheerapparaat van Braun heel gemakkelijk schoon. Dit doe je via het EasyClean-systeem. Het reinigt het apparaat zonder dat je de scheerkop hoeft te verwijderen. Met EasyClick kun je de gadget, die je bij Kruidvat scoort, juist weer eenvoudig uitbreiden.

Het scheerapparaat is nu bij Kruidvat in de aanbieding

Met de speciale batterij hoef je maar vijf minuten te laden om een complete scheerbeurt af te ronden. Op een volle lading beweert Kruidvat zelfs dat je daar drie weken mee kunt scheren.

Dan blijft nog een vraag over: hoeveel kost dit Braun scheerapparaat? Normaal betaal je voor dit exemplaar 114,99 euro. Je hebt ‘m deze week echter voor 89,99 euro. Dat scheelt dus een goede 25 euro die je aan andere mooie dingen kunt besteden.

Disney+ werkt aan Star Wars-versie van deze vette Marvel-serie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen