La Casa de Papel: Netflix deelt teaser van het einde

Films & Series Jeroen Kraak 13 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

We moeten nog even wachten, maar dan is La Casa de Papel helaas voorbij. Netflix deelt nu de eerste teaser van het einde.

La Casa de Papel is een geweldige serie. Personages als Nairobi, Berlin en de Professor hebben we inmiddels allemaal in ons hart gesloten. Aan de serie komt nu een eind. Voor sommige is dit te vroeg en andere precies op tijd. Je wil immers niet dat een serie te veel gerekt wordt waardoor het verhaal nergens meer op slaat.

Het einde van La Casa de Papel is in zicht

Netflix koos voor een bijzondere manier om het laatste seizoen uit te zenden. Het koos voor een Lupin-aanpak voor La Casa de Papel. De eerste vijf afleveringen werden in een keer gebracht en drie maanden later komt het tweede deel van het laatste seizoen. We weten op 3 december eindelijk hoe het verhaal afloopt. Heb je de eerste vijf afleveringen nog niet gezien, dan kun je na deze alinea het beste stoppen met lezen. In de teaser en in de tekst staan mogelijke spoilers.

Goed nieuws voor fans Lupin: Netflix sluit een grote deal

Dit kun je verwachten (spoilers)

Ben je er nog? Goed dan we wat je van het laatste deel van La Casa de Papel kunt verwachten. Netflix beschrijft het zelf als volgt: “In de afgelopen uren heb ik belangrijke mensen verloren en ik laat niemand anders sterven voor deze overval”, verzekert El Professor (Álvaro Morte). Tokio (Úrsula Corberó) is dood en de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, bevindt zich nog steeds in de Bank van Spanje.”

In de nieuwe teaser zien we verdriet, angst, afscheid en keiharde actie. Veel laat Netflix echter niet zien. De teaser van La Casa de Papel duurt maar een kleine 25 seconden. We krijgen echter wel veel zin in het einde.

Wachten op een spin-off

Hoewel de serie eindigt hopen wij stiekem op een spin-off van de serie. Het zou geweldig zijn als Nairobi of Berlin gewoon een eigen serie krijgt. Vorig jaar liet een producent van La Casa de Papel al weten dat Netflix nadenkt over een spin-off. Wat we wel weten is dat de streamingdienst aan een Koreaanse versie van de hitserie werkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen