Ontslagen Mandalorian-actrice Gina Carano heeft eindelijk klus te pakken

Films & Series Jeroen Kraak 13 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Gina Carano is weer aan het werk. Nadat ze door Disney uit The Mandalorian was geschopt, heeft ze een nieuwe film gevonden.

Gina Carano is de waarschijnlijk de meest besproken acteur uit The Mandalorian. Dat komt niet door haar acteerprestaties, maar door haar uitlatingen in de media. Ze werd beschuldigd van transfoob gedrag en noemde leden van de Amerikaanse democraten Nazi’s. Dat was voor Disney genoeg reden om haar uit de serie gooien. Voor de actrice zelf was dat een enorme klap, want als je eenmaal persona non-grata bent in Hollywood is het lastig om nog een klus te vinden. Vraag dat maar aan Johnny Depp.

Gina Carano is terug, maar niet in The Mandalorian

Toch is er nu goed nieuws voor Carano. De oud-MMA-vechtster heeft een nieuwe acteerrol gevonden. Ze gaat meedoen aan de western met de toepasselijke naam Terror On The Prairie. De film staat onder leiding van regisseur Michael Polish en gaat over een pioniersfamilie die het op moet nemen tegen een groep bandieten die hen terroriseren.

Het blijft niet alleen bij acteren alleen voor Carano, want ze is bij de nieuwe film ook actief als producer. In de cast van de film zie je niet zulke grote namen als in The Mandalorian. Zo zijn er verder rollen voor Nick Searscy (Manhunt), Matthias Hues (Puppet Master) en Heath Freeman (NCIS).

Ontslagen Mandalorian-ster Gina Carano krijgt steun uit onverwachte hoek

This is the way?

Bij de film hoeft Carano niet op een grote release te rekenen, meldt Deadline. De film moet uiteindelijk komen op de website van The Daily Wire. Een conservatieve nieuwssite uit de Verenigde Staten. Kortom, een site die prima past bij de denkbeelden van Carano.

Het wordt dus niet de internationale sterrenfilm waar Carano na The Mandalorian, Deadpool en Fast and Furious op hoopt, maar het is in ieder geval weer wat. De grote vraag is of de boycot van Hollywood standhoudt, of dat we haar ooit weer zien in grote titels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen