Goed nieuws voor fans Lupin: Netflix sluit een grote deal

Films & Series Jeroen Kraak 12 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Lupin is een van de grote successen van Netflix afgelopen jaar. Het komt nu met nog meer goed nieuws voor fans van de serie.

Mag je Lupin een verrassing noemen? Ja en nee. Het is altijd verrassend als een niet Engelse-serie goed scoort op Netflix, maar dat lijkt steeds meer normaal te worden. Eerder zagen we al Dark en La Casa de Papel en recent Squid Game. Lupin hoort zeker in dit rijtje. Toch is het niet geheel verrassend aangezien de hoofdrol voor de getalenteerde Omar Sy is, wat bijna succes gegarandeerd. Voor fans van de serie en de acteur is er nu goed nieuws. De twee gaan langer met elkaar door.

Omar Sy en Netflix

Omar Sy kennen we natuurlijk niet alleen van Lupin. De acteur brak door met Intouchables en daarna zagen we hem in verschillende andere films als X-Men: Days of Future Past en Jurassic World. Hij is door zijn sympathieke uitstraling en zijn acteerprestaties een echte publieksfavoriet. Het is dus logisch dat Netflix er alles aan gelegen is om door te gaan met de grote ster.

Squid Game: 10 geniale easter eggs die alle gebeurtenissen al voorspelden

En dat is Netflix ook gelukt. De rode N heeft een exclusieve deal gesloten met Omar Sy. De productiemaatschappij van de acteur exclusief voor de streamingdienst verschillende series en films maken waarin hij tevens gaat spelen. Een slimme zet van Netflix gezien het succes van Lupin. Welke producties Sy gaat maken is op dit moment nog onbekend, maar Tower of Strength hoort hier in ieder geval niet bij. Voor de actiekomedie werkt Sy opnieuw samen met Lupin-regisseur Louis Leterrier.

Lupin Netflix
Lupin zie je op Netflix. (Afbeelding: Netflix)

Wachten op Lupin

Op een nieuwe seizoen Lupin moeten we nog even wachten. Het eerste seizoen werd opgedeeld in twee delen dat Netflix tactisch Part 1 en Part 2 noemt. Een derde deel is in de maak, maar het is nog onbekend wanneer deze precies zal uitkomen. Het ligt in de verwachting dat dit ergens in het begin van 2022 zal zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen