Deze elektrische fiets van SUPER73 is de droom voor Porsche-fans

Elektrische fietsen Mark Hofman 12 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

SUPER73 staat bekend om zijn imposante elektrische fietsen. Niet vanwege een extreme actieradius of bizarre snelheden, maar puur om zijn iconische ontwerpen. Het bedrijf is er niet vies van om de toekomst met het verleden te combineren en zo bewijst ook het meest recente model.

Voor zijn nieuwe elektrische fiets heeft SUPER73 gekeken naar een iconische sportwagen. Deze auto is een droom voor iedere Porsche-fan, stal de show in de jaren 70 en reedt onder andere de 24 uur van Le Mans. Ik heb het uiteraard over de Kremer Racing Porsche 935.

Dé elektrische fiets voor Porsche-fans

De meest recente elektrische fiets van SUPER73 is dus volledig gebaseerd op de iconische Porsche 935. Dat houdt simpelweg in dat dit model een uitstraling heeft waar je eng van wordt. Althans, als je de racewereld een warm hart toedraagt want het zal voor menig consument nog wel even wennen zijn.

Elektrische fiets Super73
Ziet er toch lekker uit! (Afbeelding: Super73)

Maar als je eenmaal gewend bent dan kan ik me het haast niet voorstellen dat de unieke kleurenstelling tussen turkoois, paars, rood en oranje je tegenstaat. In de jaren 70 wist dit al de show op het circuit te stelen en in 2021 steel je de show op straat. Al helemaal in combinatie met een paar gouden BBS-velgen, een heldere gouden ketting en de Apache Fattyslick-banden.

SUPER73

Als er één bedrijf is die deze klus had kunnen klaren, dan is het SUPER73 wel. Het bedrijf weet de elektrische fiets namelijk echt een heel tof uiterlijk te geven. Gelukkig maar, want dat was wel het plan toen het bedrijf in 2016 werd opgericht in Zuid-Californië. Inmiddels is het merk flink gegroeid en wordt de Europese markt zelfs vanuit onze hoofdstad bediend.

Deze elektrische fiets van Hot Wheels is alles behalve speelgoed

Ben je benieuwd naar alle specificaties over de Super73 versie van de Porsche 935 of ben je zelfs van plan een fiets aan te schaffen? Check dan ook zeker even de website van het bedrijf!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen