Amazon heeft de perfecte deals voor volwassen LEGO-fans

Deals Jeroen Kraak 10 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Het zijn de Amazon Prime Big Deals. Dat betekent dat de webwinkel stunt met flinke kortingen op allerlei producten. LEGO is daardoor een stuk goedkoper. Wij lichten vijf sets voor volwassenen uit waarvan nu het moment is om ze in huis te halen.

Veel mensen denken dat LEGO alleen voor kinderen is, maar dat is natuurlijk onterecht. Niet alleen is het bouwen heerlijk om even helemaal zen te worden, daarnaast maakt de steentjesfabrikant ook speciale sets voor volwassenen. Tijdens de Prime Big Deals zijn die sets echt flink goedkoper.

5 LEGO-sets die goedkoper zijn bij Amazon

Maar welke sets mag je nu echt niet missen? Wij hebben er vijf geselecteerd voor volwassenen en waar echt een flink hoge korting op zit tijdens de Amazon Prime Big Deals. Hier komen ze.

#1 LEGO Technik rupsbandkraan

Laten we beginnen met de duurste set in de lijst, zodat we die al hebben gehad. Deze kraan bestaat uit 2883 stenen en zit vol met techniek (of moeten we technik zeggen). Dit LEGO-bouwwerk zit vol met details en kan realistisch bewegen dankzij de Control+-app. Hij zit dan ook nog eens vol met motoren.

Deze set heeft maar liefst een hoogte van 100 centimeter. Voor zo’n grote en ingewikkelde set betaal je normaal de hoofdprijs: 679,99 euro. Je hebt ‘m bij Amazon tijdens de Prime Big Deals nu voor 482,57 euro.

LEGO Technik kraanauto
(Afbeelding: LEGO)

#2 Kasteel Himeji

Waarschijnlijk hadden ze graag een kraan gehad tijdens de bouw van kasteel van Himeji in Japan. Maar goed, die was er natuurlijk niet in 1346. Dit kasteel uit het land van de rijzende zon herken je wellicht uit de James Bondfilm You Only Live Twice of The Last Samurai.

Je kunt ‘m nu ook herkennen van je huiskamer, want LEGO heeft er een speciale set van gemaakt die bestaat uit 2.125 stenen. Deze set heeft een adviesprijs van 159,99 euro, maar deze twee dagen kost die bij Amazon 108,29 euro.

Kasteel Himeji
(Afbeelding: LEGO)

#3 Super Mario Bowser

Dat kasteel van Himeji is zo prachtig dat zelfs Bowser erin zou willen wonen. Veel beter dan dat paleis van prinses Peach vinden we zelf. Bowser uit Super Mario kun je trouwens ook gewoon nabouwen met deze indrukwekkende set van LEGO.

Deze LEGO-set bestaat om precies te zijn uit 2807 stenen. Bovendien zitten er een aantal prachtige details in. Daarnaast zijn veel onderdelen te bewegen, zoals zijn hoofd, kaken, armen, poten en staart. Deze set kost bij LEGO zelf 269,99 euro, maar tijdens de Amazon Prime Big Deals heb je ‘m voor 190,43 euro.

Bowser Super Mario LEGO
(Afbeelding: LEGO)

#4 Captain America-schild bij Amazon

Van Super Mario gaan we naar een andere populaire franchise: Marvel. Een van de meest iconische superhelden is Captain America. Zijn schild is misschien wel het meest bekende wapen van een Marvel-superheld. Nu kun jij die gewoon in je huiskamer hebben staan, al is die wel van LEGO.

Met deze set ben je echt wel eventjes zoet, want hij bestaat uit 3.128 steentjes. Je krijgt er ook nog een Captaion America minifiguur bij. Deze set kost bij LEGO 209,99 euro, maar bij Amazon is die 149,61 euro.

Captain America LEGO
(Afbeelding: LEGO)

#5 Star Wars The Mandalorian

Een andere titel die je op Disney+ ziet, is Star Wars. Er zijn al flink wat iconische LEGO-sets van gemaakt. Voor de echte fans van The Mandalorian is De Razor Crest de echte must have. Dit schip dat helemaal gesneuveld is in de serie, is natuurlijk een echt icoon.

Gelukkig hoef je ‘m niet te missen, want je bouwt ‘m gewoon na in LEGO. Daar zitten ook de figuren bij van Grogu en Mando. Normaal kost dit schip 139,99 euro, maar je hebt ‘m met Amazon Prime nu voor 118,99 euro.

Lego Razor Crest
(Afbeelding: LEGO

3 gadgets uit de Kruidvat-folder die je deze week echt niet wil missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen