LG Style Gram 2023: laptop die van kleur kan veranderen is eindelijk hier

Tablets, Laptops & Computers Chad Grijphart 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Waarom zou je genoegen nemen met een saaie, eentonige laptop wanneer je een LG Gram Style 2023 kunt hebben die van kleur kan veranderen? Ja, je leest het goed, LG brengt de eerste laptop uit die van kleur kan veranderen.

Eerlijk is eerlijk: dit is niet alleen een game changer, het is ook een verandering in de manier waarop we laptops bekijken.

LG Gram Style 2023: een ware stijlverandering

De LG Gram Style 2023 heeft niet alleen een unieke functie, maar is ook nog eens stijlvol ontworpen. Het heeft een slank, lichtgewicht ontwerp met een aluminium chassis en een scherm van 14 inch. De laptop is beschikbaar in de kleuren zwart en wit en heeft een verbazingwekkend dunne rand van slechts 0,7 cm.

Maar laten we even teruggaan naar het belangrijkste onderdeel van deze laptop: het veranderen van de kleur. Met behulp van een speciale coatingtechnologie kan de kleur van de laptop veranderen wanneer deze wordt blootgesteld aan licht.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, waaronder rood, groen en blauw. Dit is niet alleen handig voor als je je laptop wilt aanpassen aan je stemming, het is ook nog eens een echte blikvanger.

Een goede investering

Nu hoor ik je denken: “Maar is dit geen gimmick?” Dat is het zeker niet. De LG Gram Style 2023 is een krachtige machine met een Intel Core i7-processor, 16 GB RAM en 512 GB opslagruimte. Het is niet alleen perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor zwaardere taken zoals het bewerken van video’s en het spelen van games.

LG Style Gram 2023: laptop die van kleur kan veranderen is eindelijk hier
Gram Style 2023 (Afbeelding: LG)

Maar hoe zit het met de prijs? De LG Gram Style 2023 is niet goedkoop, maar het is ook geen onbereikbare droom. Het is verkrijgbaar vanaf € 1.699,- en is daarmee een goede investering voor mensen die op zoek zijn naar een laptop met een unieke twist.

En dan nu het beste nieuws: de LG Gram Style 2023 is al beschikbaar! Dus als je toe bent aan een nieuwe laptop en je wilt iets unieks en stijlvols, dan is dit de laptop voor jou.

Waarom Google Vertalen er opeens zo anders uitziet op je iPhone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen