LG’s oprolbare smartphone nu te koop (maar er is een omzeilbaar addertje)

Smartphones Jelle van Es 18 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Een tijdje geleden liet LG weten zijn rug naar de smartphone-markt te keren. En daarmee leek het er ook op dat de oprolbare smartphone zou gaan verdwijnen.

Maar dat is toch niet helemaal het geval. Want het is mogelijk om de smartphone van LG toch aan te schaffen. Het enige wat je daarvoor moet hebben, is een arbeidsovereenkomst bij het Zuid-Koreaanse bedrijf.

LG brengt oprolbare smartphone toch op een bepaalde manier uit

De LG Rollable werd tijdens de CES 2021 getoond. Deze smartphone zou beschikken over een uniek scherm dat van formaat veranderd. Een handige en geautomatiseerde manier om je smartphone om te toveren in een tablet. Maar die komt dus niet meer uit. Toch laat de onderstaande Twitter-gebruiker weten dat werknemers van de Korea MC division de mogelijkheid om deze oprolbare smartphone te kopen, naast de Rainbow.

Dat betekent dus dat men eigenlijk wel klaar was met de LG Rollable en plannen had om hem ook daadwerkelijk op de markt te brengen. Maar door het besluit van het bedrijf om de smartphonemarkt te verlaten, zat men dus met producten die het niet gaat verkopen. En nu kunnen werknemers de smartphone alsnog aanschaffen. En als je dan iemand kent die daar werkt, dan kun je die persoon inschakelen om het product te scoren. Dat is uiteraard wel een hele erge longshot. Maar het zou kunnen dat de smartphone via deze constructie uiteindelijk op eBay komt en we er meer van kunnen zien. Want het project was zeker interessant.

Klein voorproefje

In de onderstaande video zie je een klein voorproefje naar hoe de LG Rollable er uit moest zien. Of het uiteindelijke product ook zo oogt, dat is nog even de vraag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen