Lidl smijt 800 euro korting op beste budget elektrische fiets van 2023

Deals Mark Hofman 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Als we de ANWB mogen geloven, is de Zündapp Z810 dé elektrische fiets van 2023 voor mensen met een kleiner budget. Dé budgettopper is doorgaans voor 2299 euro op de kop te tikken, en Lidl gooit daar deze week een bizar schepje bovenop.

De elektrische fiets van Zündapp is deze week namelijk bij Lidl te koop met 800 euro korting. Iemand een goede e-bike voor 1499 euro kopen?

Lidl gooit 800 euro korting op elektrische fiets Zündapp

Wie de beste elektrische fiets dolgraag in zijn schuur wil hebben staan, moet daar redelijk veel voor lappen. Hoewel we het bedrag van 1499 euro nog steeds veel vinden, is het voor de kwaliteit die je er bij de Zündapp Z810 voor terugkrijgt niet heel veel.

Dat verzinnen we overigens niet zelf, maar is ook de conclusie van de ANWB. De organisatie verzamelt elk jaar de allerbeste e-bike modellen om consumenten op weg te helpen. Wat hen betreft is de Zündapp Z810 echt de beste budgetoptie van dit jaar.

Niet heel erg gek, want de elektrische fiets heeft veel te bieden. Naast de 24 versnellingen, 5 ondersteuningsniveaus en 250W vermogen is er natuurlijk nog veel meer. Zo is de 417Wh batterij krachtig genoeg om tot wel 125 kilometer af te leggen op één enkele lading.

Vervolgens moet die elektrische fiets dan wel 6 uur in de oplader hangen, maar goed, dan heb je natuurlijk wel wat.

Lidl smijt bizarre korting op dé budget elektrische fiets van 2023
(Afbeelding: Lidl)

Dit zegt de ANWB:

Zoals gezegd is de ANWB in ons land wel één van de partijen waar je moet zijn als je meer over een elektrische fiets wil weten. Bijvoorbeeld welk model nu echt de moeite waard is en waar je als consument op moet letten.

De bond zegt over de Zündapp Z810 het volgende:

“De Zündapp Z810 Trekkingfiets was de verrassing van de test. De achterwielmotor is enorm krachtig en navigeert je fluitend heuvelopwaarts. De stabiliteit en remmen zijn pluspunten, maar er zijn ook flinke minpunten: geen slot en slechte afwerking. Ook wordt de fiets niet rijklaar geleverd. Je moet zelf de trappers monteren, het stuur rechtzetten en de remmen en versnellingen afstellen. Dat laatste raden wij aan te laten doen door een fietsenmaker, wat wel zorgt voor extra kosten. Net als het slot dat je zelf moet kopen.”

Een beetje sleutelwerk komt er dus wel aan te pas, maar dat is voor 1499 euro, waar je hem nu voor bij Lidl koopt, waarschijnlijk geen probleem.

Mega Deals bij Mediamarkt: 5 magistrale gadgets met lekkere korting

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANWB

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen