Lidl stunt deze week met Dyson-alternatief en 4 andere gadgets

Deals Jeroen Kraak 28 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze week staan er weer flink wat aanbiedingen in de Lidl-folder. Bij WANT kijken we vooral naar de gadgets, want daar houden we van. Welke vijf mag je echt niet missen? Hier komen ze.

Lidl is een van de goedkoopste supermarkten in het land. Je komt er voor je verse groente, melk en olijfolie, maar het is ook de ideale plaats om goedkope gadgets te kopen. Ook deze week zijn er weer mooie aanbiedingen te vinden in de Lidl-folder.

5 top-aanbiedingen in de Lidl-folder

Er zijn genoeg aanbiedingen in de Lidl-folder, maar toch springen er vijf echt uit. Hier komen ze.

#1 Soundbar

Een soundbar kan echt flink wat geld kosten, vooral als je er een wilt van een echt topmerk zoals Sonos of Bowers & Wilkins, dan moet je flink sparen. Gelukkig kan het veel goedkoper met dit exemplaar uit de Lidl-folder.

Deze heeft een vermogen van 2 x 17 W en een geïntegreerde 35 W RMS-Subwoofer. Zo geniet je nog meer als je thuis een film opzet. Dankzij de aanbieding bij Lidl is dit gadget ook nog eens flink goedkoper. Je betaalt 49,99 euro in plaats van 79,99 euro.

Lidl Soundbar 2
(Afbeelding: Lidl)

#2 Slimme lampen

Philips Hue is hét merk als het gaat om slimme lampen. Desondanks hebben verschillende andere merken alternatieven. Het goedkoopste alternatief vind je bij Lidl, dat zijn eigen Livarno home-lijn heeft.

Maar je moet natuurlijk ergens beginnen, en dat doe je met een startset. Die van Lidl is extra goedkoop omdat je nu dertig procent zomerkorting krijgt. Hierdoor start je je smart home nog makkelijker. Deze aanbieding uit de Lidl-folder heb je nu voor 35 euro.

Slimme lampen Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#3 Rookmelder in de Lidl-folder

Tegenwoordig is een rookmelder verplicht in huis, en dat heeft een goede reden. Het kan het verschil maken tussen leven en dood, want zodra hij rook detecteert, gaat hij af.

Het mooie van dit exemplaar uit de Lidl-folder is dat de ingebouwde lithiumbatterij 10 jaar meegaat. Bovendien heeft deze een extra luid alarmgeluid, zodat je hem echt altijd hoort. Doordat de brandmelder nu in de aanbieding is, betaal je nog maar 9,99 euro.

Rookmelder Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#4 Steelstofzuiger

We willen natuurlijk allemaal een Dyson in huis, alleen de prijs van dat apparaat kan een flink obstakel zijn. Lidl heeft daarop het antwoord met een exemplaar van Grundig dat deze week in de aanbieding is.

Deze steelstofzuiger uit de Lidl-folder heeft een accuduur van maximaal 42 minuten. Met een stofreservoir van 700 ml zuig je alles op wat je tegenkomt. De bovenkant koppel je heel makkelijk los zodat je in een handomdraai een handstofzuiger hebt, waarmee je overal bij kan. Hij is nu in de aanbieding waardoor je 90 euro minder betaalt. Nu kost die nog maar 129 euro.

Lidl steelstofzuiger
(Afbeelding: Lidl)

#5 Elektrische mountainbike in de aanbieding

Ziet een elektrische fiets er altijd vrij suf uit? Zeker niet, en dat bewijst Lidl met deze elektrische mountainbike. Dit model heeft een stoer uiterlijk en je kunt ‘m zowel in de stad als in het bos gebruiken.

Dit model heeft 27 versnellingen en een actieradius tussen de 80 en 120 kilometer. Bovendien heeft deze ook nog een oprij- en aanduwhulp zodat je de elektrische mountainbike gemakkelijk omhoog duwt op hellingen en opritten. Met de 100 euro korting betaal je nog maar 1.119 euro.

Elektrische mountainbike Lidl
(Afbeelding Lidl)

Elektrische fiets was nog nooit zo populair (maar niet in positieve zin)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen