Mark Hofman
Mark Hofman Deals 16 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fitbit te duur? Lidl komt met een uitstekend (goedkoop) alternatief!

Er zijn veel mensen die zich dagelijks bezighouden met de hoeveelheid stappen die ze zetten, het aantal calorieën dat ze verbranden en de workouts die ze doen. Wat dat betreft is een Fitbit natuurlijk een geschenk uit de hemel, maar voor sommige mensen is dat geintje net teveel van het goede. Gelukkig komt Lidl met een alternatief.

De populaire supermarktketen staat bij ons inmiddels namelijk bekend als het walhalla van de gadgets. Naast de pakken soep en rollen toiletpapier zijn er wekelijks ook voldoende gadgets in de aanbieding. Gadgets die je voor een prikkie op de kop kunt tikken, maar waar je eigenlijk best wel veel aan kan hebben.

Lidl komt met het alternatief voor de Fibit

Het kan zijn dat je nog geen ervaring hebt met een fitness-tracker en dat je een Fitbit net even te prijzig vindt om de boel daarmee te ontdekken. Het kan ook zijn dat je weet wat het is, je interesse hebt om het te proberen, maar simpelweg geen zin hebt om tientallen euro’s uit te geven aan een dergelijk product. Ik begrijp het volkomen.

Daarom zie ik ook wel dat mensen zeer enthousiast kunnen worden over de fitness-armband van Silvercrest. Hoe toegankelijker technologie wordt hoe beter wat mij betreft, maar het is ook oprecht een mooi apparaat. Het is via deze tracker namelijk mogelijk om niet alleen je kilometers, stappen en calorieën bij te houden. Via dit model check je ook de activiteitsduur, slaapduur en je hartslag.

Fitbit
Is dit je nieuwe fitness-tracker? (Afbeelding: Lidl)

Besluit je de Suilvercrest Fitness-armband bij Lidl te kopen, dan stel je hem thuis makkelijk in door hem op te laden en via Bluetooth te verbinden met je telefoon. Daar kun je ook de HealthForYou-app op zetten om overzichtelijk je resultaten te bekijken. Ideaal, dus!

Kost geen drol

Het mooie van de Silvercrest Fitness-armband is dat hij echt geen drol kost. De armband, die je bij Lidl zowel in het zwart als in Violet kunt bestellen, kost namelijk €24,99. Een zeer toegankelijke prijs waardoor praktisch iedereen kennis kan maken met een dergelijk product.

Wanneer je de armband vandaag bij Lidl bestelt, krijg je hem binnen drie dagen thuisbezorgd. Meer informatie: check de website van het bedrijf.

We maken bij WANT gebruik van affiliate links. Het kan zijn dat we in dergelijke artikelen een kleine deel van je aankoopbedrag ontvangen. Als je via deze link een product koopt, in dit geval bij Lidl, help je ons platform daar ook weer een beetje mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!