Wanneer we Marvel’s Moon Knight kunnen bewonderen op Disney+

Films & Series Mark Hofman 18 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Marvel heeft, zoals het eerder al bekendmaakte, de eerste trailer voor Moon Knight naar buiten gebracht. De immens populaire comic wordt dus eindelijk omgebouwd tot een live-action versie. Tijd om kennis met maken met Mark Spector.

Dankzij de trailer kunnen fans al een klein beetje zien welke kant Disney+ en Marvel opgaan. Daarbij krijgen ze ook direct de datum gepresenteerd wanneer de serie te bewonderen is op de streamingdienst.

Marvel’s Moon Knight

Marvel’s Moon Knight is dus eindelijk omgetoverd tot een live-action serie. Het personage is al jaren immens populair door de comics die erover geschreven zijn. Dat zorgt er enerzijds voor dat de verwachting hoog liggen, maar ook dat er veel enthousiasme rondom de serie is.

Moon Knight richt zich op Mark Spector. Hij is een oud-militair die omgekomen is, maar door een Egyptische god genaamd Khonshu weer tot leven is gebracht. Het enige wat hij moet doen is hem dienen als de zogeheten ‘Moon Knight’. Alleen brengt dat Spector wel heel erg in de war.

De rol van Mark Spector wordt gespeeld door Oscar Isaac en het verhaal is dit keer geschreven door Jeremy Slater. Je kunt de beste man misschien wel kennen van The Umbrella Academy. Marvel toonde tijdens Disney+ Day het eerste beeld, maar komt nu dus ook met een volledige trailer. Deze kun je hieronder bewonderen.

Vanaf wanneer te zien?

In de trailer krijgen we niet alleen een kleine indruk van hoe het verhaal precies in elkaar zal zitten. We zien ook wat Marvel met het iconische superheldenpak heeft gedaan (een kleine oef, misschien) en hoe Isaacs het personage tot leven brengt. Maar dat is op dit moment niet het belangrijkste.

De trailer geeft namelijk ook weg wanneer de serie op Disney+ te zien is. Vanaf 30 maart komt Marvel met de eerste aflevering van Moon Knight. Althans, daar gaan we vanuit. Gezien alle series van de studio voorzien zijn van wekelijkse afleveringen, zal dat ook bij Moon Knight het geval zijn.

Alles over Marvel’s Moon Knight

Wil jij ervoor zorgen dat je 30 maart helemaal klaar bent voor Marvel’s Moon Knight? Dan is het onderstaande artikel van collega Thomas misschien wel interessant. Hij heeft alles wat je moet weten namelijk voor je op een rijtje gezet.

Dit moet je weten over Moon Knight: de bruutste Marvel-held op Disney+

Het laatste nieuws over films en series in de gaten houden? Check dan zeker deze pagina even!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen