Vijf films en series die in augustus de moeite waard zijn op Netflix

Films & Series Jeroen Kraak 26 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Niet alleen in je persoonlijke leven, maar natuurlijk ook op het gebied van entertainment. Jeroen dook vol enthousiasme in Netflix en vertelt je in dit artikel welke vijf titels je in augustus 2022 het best in de gaten kan houden!

Er komt elke maand zoveel nieuwe content uit op Netflix dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook aankomende maand kun je weer veel verwachten van de grootste streamingdienst in ons land. Maar wat moet je kijken?

Netflix in augustus

Netflix heeft de planning van de maand augustus uit de doeken gedaan. Ik heb alle titels minutieus uitgeplozen en daar de vijf uitgelicht waarvan ik het meest verwacht. Deze series en films moet je echt in de gaten houden.

Clusterf**k: Woodstock ’99 – 3 augustus

Je herinnert je Woodstock waarschijnlijk als een gebeurtenis vol vrede en muziek. Dat was het natuurlijk ook, maar bij een revival in 1999 ging het compleet anders. Het evenement dat drie dagen duurde, liep uit op agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het daar zo vreselijk mis? Netflix probeert je daarop een antwoord te geven.

The Sandman – 5 augustus

Fantasy is een van de belangrijke pijlers van Netflix. We hebben de nodige titels voorbij zien komen met wisselend succes. Zo ken je wellicht The Witcher, Shadow and Bone en Cursed. Nu komt er een nieuwe poging.

Zelf beschrijft Netflix de serie als volgt: “Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hen ontnomen is en om zijn macht te herstellen.” Het Fantasyseizoen lijkt in ieder geval te beginnen, want later deze maand is het de beurt aan House of the Dragon. In het najaar komt de Lord of the Rings-serie.

Carter – 5 augustus

Wij zijn de afgelopen jaren stiekem fan geworden van Koreaanse producties. We kennen natuurlijk toptitels als Parasite en Squid Game, maar ook een serie als Pachinko weet flink te imponeren. Hopelijk kan Carter zich aan dat rijtje toevoegen. In deze actiefilm zien we een man die op een gevaarlijke missie wordt gestuurd zonder dat zijn herinneringen intact zijn. Terwijl hij aan de dood probeert te ontsnappen moet hij ook ontdekken wie hij is. Van wie is de mysterieuze stem die hem in zijn oor Carter noemt?

Day Shift – 12 augustus

Jamie Foxx en Dave Franco schitteren samen in de nieuwe Netflix-film Day Shift. Verwacht een over-de-top horrorkomedie. Een vampierjager moet binnen een week geld bij elkaar krijgen voor een bijzonder doel: het schoolgeld en de beugel van zijn kind. Om deze bizarre film compleet te maken is er ook nog een rol voor rapper Snoop Dogg.

Inside the Mind of a Cat – 18 augustus

Ben je een echte kattenliefhebber en heb je altijd al afgevraagd wat de dieren denken? Dan mag je Inside the Mind of a Cat op Netflix absoluut niet missen. In deze documentaire duiken experts in het brein van jouw favoriete huisdier om te ontrafelen hoe het er in het hoofd aan toegaat en wat de ware capaciteiten zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen