De zielig hilarische Netflix-serie die je helaas nooit gaat zien

Pop-Culture Dennis Mons 26 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het moge duidelijk zijn dat alle productiebedrijven behoorlijk op scherp staan. Maar het feit dat Netflix nu al de stekker trekt uit een serie in productie is frappant.

Af en toe mag je je afvragen wat een bedrijf als Netflix bezielt. Zo brengt het de ene na de andere hit uit, maar durft het ook gewoon de nek om te draaien bij sommige series die al lang in productie zijn.

Netflix versus andere streamingdiensten

Netflix is wat rigoureus geworden. De cijfers kelderen, maar sommige series scoren als een malle, zoals Dahmer. Het doet niets af aan het feit dat er koppen rollen als een serie niet werkt. Het bedrijf verblikt of verbloost niet.

Want helaas gaat die vlieger op voor de serie Bad Crimes, een zwarte komedie met Kara (Nicole Byer) en Jennie (Lauren Pakus) in de hoofdrollen. Het zijn twee FBI-agenten die door Amerika reizen om te dealen met vriendschap, hun carrière en nogal veel mannen. En Netflix is er al klaar mee.

tv kijken zielig
Maar waarom? (Afbeelding: Unsplash)

An sich zou je denken dat dit een recept is voor succes. Lapkus had een grote rol in The Single Celeb, Big Bang Theory en Jurassic World en kwam ze langs in Brooklyn 99.

Ze willen er niets van hebben

Toch trok streamingdienst Netflix de stekker eruit. Halverwege, en da’s nogal pijnlijk. Raad eens wie die stekker eruit trokken? Een aantal stropdassen bij Netflix. Want die weten wel wat scoort of niet. Right.

Echt de mensen waar je op wil bouwen als het gaat om comedy.

Komediegoud met zo’n cast

Het bizarre is ook dat de cast niet alleen bestond uit Lapkus en Byer. Er speelden legendarische mensen in mee zoals Mike Judge (King of the Hill, Beavis and Butthead), Erica Ayes (Big Mouth) en Greg ‘frickin’ Daniels (The Office).

Voor een animatieserie, want dat was het, moet dus Bad Crimes alsnog doorgezet worden door Netflix. Vinden wij! Als een vage serie als Bojack Horseman de kans krijgt, moet alsnog Bad Crimes een ring naar de paal werpen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen