Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 4 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt trailer van nieuwe topfilm met Marvel-ster

The Power of the Dog is een van de grote films die dit jaar nog op Netflix komt. Netflix deelt nu de eerste trailer van de productie.

The Power of the dog zegt je waarschijnlijk niets. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van successchrijver Thomas Savage. De streamingdienst pakt het voor deze film anders aan dan anders, want vanaf 18 november kun je deze film zien in een aantal geselecteerde bioscopen. Heb je daar geen zin in? Geen Punt! Want de film komt op 1 december naar Netflix.

Netflix haalt grote namen binnen

In nieuwe Netflix-film zien we een aantal grote namen. Wat de denken van Benedict Cumberbatch. We kennen hem natuurlijk beter als Doctor Strange, maar we zagen hem ook in een aantal andere grote titels als Sherlock Holmes, The Imitation Game en 1917. Hij mag met recht een van de beste acteurs van dit moment genoemd worden. Maar er zijn natuurlijk nog meer sterren. Zo zien we ook Kirsten Dunst (Fargo), Jesse Plemons (The Irishman) en Kodi Smit-McPhee (X-Men).

Nieuwe Netflix-western met topcast scoort fantastische recensies

Dit is The Power of the Dog

Maar grote namen zeggen natuurlijk niet alles, want ook het verhaal moet goed zijn. Netflix beschrijft de film zelf als volgt: “De broers Phil (Benedict Cumberbatch) en George Burbank (Jesse Plemons) zijn elkaars grootste tegenpolen. Phil is charismatisch maar intens wreed. George is rigide, kieskeurig en zachtaardig.

Samen zijn ze welgestelde landeigenaren van de grootste ranch in de Montana vallei: een plek waar mannen de dienst uitmaken, de gemoderniseerde wereld op afstand wordt gehouden en de machtigste cowboy ooit, Bronco Henry, nog steeds vereerd wordt. Wanneer Phil er op een dag achter komt dat George in het geheim met de lokale weduwe Rose (Kirsten Dunst) trouwt, reageert hij op gewelddadige wijze.

Het is het begin van een meedogenloze oorlog met als doel Rose volledig te ruïneren, terwijl haar zachtaardige zoon Peter als pion wordt gebruikt.

Uitstekende recensies

Inmiddels hebben verschillende recensenten de Netflix-film al gezien. Op Rotten Tomatoes scoort de titel 92 procent, wat natuurlijk een gigantisch cijfer. Zo zegt Mae Abdulbaki van Screen Rant het volgende erover: “Campion’s The Power of the Dog is onwrikbaar in zijn diepte en analyse, visueel verbluffend, boeiend en ondersteund door uitzonderlijk prestaties.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!