Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 27 sep 2021
Leestijd: 4 minuten

Netflix Tudum evenement: de 5 grootste aankondigingen op een rij

Netflix heeft vannacht een hoop nieuws naar buiten gebracht. Dat had alles te maken met het drie uur durende Tudum evenement dat vernoemd is naar het iconische intro van de streamingdienst. Maar welke aankondigingen zijn er allemaal gedaan?

We kunnen ze niet allemaal voor je op een rij zetten gezien er gewoon heel erg veel behandeld werd. Daarom praten we je in dit artikel snel bij en zetten we de vijf grootste aankondigingen op een rij.

Netflix Tudum: de 5 grootste aankondigingen

Netflix heeft het afgelopen nacht alles behalve rustig aangedaan. Tijdens het Tudum evenement kwamen er maar liefst 70 series en 28 films aanbod. Niet heel gek dat het hele feest uiteindelijk drie uur lang geduurd heeft. Maar wat waren nu precies de grootste aankondigingen?

Om je kort en bondig bij te praten zetten we de vijf grootste zaken die Netflix behandelde voor je op een rij.

#1 ‘Sex Education’ gaat verder

Terwijl we op dit moment nog volop aan het genieten zijn van het derde seizoen, maakt Netflix bekend dat Sex Education ook een vierde seizoen krijgt. Hiermee wordt één van de meest populaire titels van de streamingdienst verlengd en dat is voor heel veel mensen goed nieuws.

Wanneer het vierde seizoen verschijnt is niet bekend, maar het derde seizoen van Sex Education is in ieder geval nu te zien op Netflix.

#2 ‘The Sandman’: een eerste blik

Het zat er al even aan te komen, maar afgelopen nacht was het eindelijk zover. Netflix toonde de eerste beelden van de aankomende serie The Sandman. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige comics van Neil Gaiman. Tijdens Tudum werd er een zogeheten ‘First Look’ trailer naar buiten gebracht. We hebben dus nog niet heel veel gezien, maar krijgen wel een goede indruk van de stijl die de serie aan gaat houden.

The Sandman komt naar Netflix, al is op dit moment nog niet duidelijk wanneer.

#3 De Kanye West documentaire op Netflix

Netflix heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van een wel heel bijzondere documentaire. In Jeen-yuhs, dat uitgesproken moet worden als het Engelse woord Genius, zien we de carrière van Kanye West. Niet in een jaar, niet in vijf jaar, maar in twintig jaar. De documentaire is dus al twee decennia in productie en de eerste beelden zijn nu eindelijk te zien.

De documentaire over Kanye West heeft nog geen releasedatum, maar is in ieder geval vanaf 2022 te zien op Netflix.

#4 Nieuwe beelden ‘Don’t Look Up’

Netflix ziet de concurrentie steeds dichterbij komen en haalt daarom alles uit de kast. Twee weken geleden zagen we de eerste trailer van Don’t Look Up en werden we verrast door een gigantische sterrencast. Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Jennifer Lawrence schitteren in deze nieuwe film over een komeet die met een noodgang op de aarde afkomt. Tijdens Tadum toonde Netflix een verfrissende blik op hoe dit verhaal precies zal verlopen.

Dont’ Look Up is vanaf 10 december te zien in de bioscoop en vanaf 24 december te zien op Netflix.

#5 Eindelijk beelden van ‘Bridgerton’ seizoen 2

We kunnen wel stellen dat Bridgerton op dit moment één van de meest succesvolle series is die Netflix heeft. Dat er lang gewacht werd met het tonen van de eerste beelden van seizoen twee viel dus bij weinig mensen in de smaak. Tijdens Tudum heeft Netflix daar verandering in gebracht. Zo krijgen we een korte indruk van dit tweede seizoen en weten we nu bijvoorbeeld dat Sex Education‘s Simone Ashley een rol speelt in de aankomende serie.

Het tweede seizoen van Bridgerton is vanaf 2022 te zien op Netflix.

Netflix kondigde meer aan

Naast de bovenstaande aankondigingen had Netflix nog heel veel meer groot nieuws. Zo werd onder andere bekend dat ook The Witcher een nieuw seizoen krijgt. Het tweede seizoen van de hitserie verschijnt op 17 december, maar krijgt dus in ieder geval ook een vervolg.

Netflix heeft zeer goed nieuws voor fans van The Witcher

Daarnaast was er ook groot nieuws over Tiger King tijdens het Tudum evenement.

Tiger King 2: Netflix vertelt het bizarre verhaal op deze datum verder

Meer weten? Check dan zeker even deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!