Speciale editie Nintendo Switch goedkoper dan ooit bij Bol

Deals Jeroen Kraak 9 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De Nintendo Switch OLED is eigenlijk onmisbaar als je van gamen houdt. Het Japanse bedrijf brengt must-have games op de markt als Pokémon, Mario en Zelda die je gewoon moet spelen. Nu is een speciale versie van de console extra goedkoop bij Bol.com

Ik ben opgegroeid in de jaren ’90 en daarin speelde Pokémon een belangrijke rol. Iedereen keek naar de avonturen van Ash en Pikachu, had de kaarten en speelde natuurlijk ook Blue of Red op de GameBoy. Inmiddels zijn de games behoorlijk geëvolueerd van een Charmander naar een Charizard. De nieuwste versie is dan ook een plaatje op de Nintendo Switch OLED, die je kunt kopen bij Bol.com.

Pokémon op de Nintendo Switch OLED

Ik heb het natuurlijk over Pokémon Scarlet en Violet. Voor het eerst in een reguliere Pokémongame bestaat deze uit een open wereld. Je kiest dus zelf welke kant je op gaat en hoe je het spel wil spelen. De game is dan ook echt onmisbaar op de Nintendo Switch OLED.

Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar het wordt een stuk lastiger spelen als je de Nintendo Switch OLED niet hebt. Gelukkig is er nu een prachtige aanbieding bij Bol.com als je de console wil en tevens een echte Pokémonliefhebber bent.

Nintendo Switch OLED Pokemon
Een kleurrijke editie. (Afbeelding: Nintendo)

Nu extra goedkoop bij Bol.com

Bol.com heeft nu de Nintendo Switch OLED Pokémon in de aanbieding, en deze is nog nooit zo goedkoop geweest als nu. Tijdens de lancering in november kostte dit model nog 399 euro, maar inmiddels is de prijs behoorlijk gezakt.

De console voor de echte Pokémonliefhebber kost nu nog maar 359 euro bij Bol.com. Goed, hij is iets duurder dan de gewone Nintendo Switch OLED, maar die ziet er zeker niet zo mooi en uniek uit. Het dock heeft een prachtig Pokémon-ontwerp en tevens heeft de Joycon een speciaal design.

Helaas is er wel een grote maar. De game Pokémon Scarlet & Violet krijg je er niet bij. Die zal je dus apart moeten kopen bij Bol.com. Desalniettemin is dit toch een lekker aanbieding die je gewoon moet vangen.

Dit zijn de 10 zeldzaamste en duurste Pokémon kaarten ooit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen