Levenslang gratis smartphones: de Black Friday-stunt van OnePlus

Smartphones Mark Hofman 21 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Waar Black Friday doorgaans zorgt voor heel veel korting, maakt smartphonemerk OnePlus er een heuse winactie van. De hoofdprijs? Een levenslange gratis voorraad aan gloednieuwe smartphones.

Operatie Black Box: dat is de naam van de actie. De hoofdprijs is een machtige voorraad aan gratis smartphones, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over de kosten die met de toestellen gepaard gaan. En ja, jij maakt ook gewoon kans op die prijs.

OnePlus stunt met levenslange voorraad gratis smartphones

Potverdikkie, hey! De Black Friday-acties vliegen je om de oren, maar OnePlus komt toch wel met de meest imposante prijs tot nu toe. Het Chinese smartphonemerk gaat één iemand in Europa namelijk dolgelukkig maken. De prijs: een levenslange voorraad aan OnePlus-telefoons.

Het bedrijf maakt de hoofdprijs vandaag, door middel van een persbericht, bekend. Black Friday staat bij OnePlus in het teken van korting, maar ook van een speurtocht genaamd Operatie Black Box. De afgelopen vier weken konden fans van het bedrijf een zoektocht starten naar geweldige prijzen, maar de grote verrassing ziet vandaag pas het daglicht.

OnePlus 10 Pro
Genot met het beeldscherm (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

De winnaar van de zogeheten Golden Box krijgt een machtige prijs: een gloednieuwe OnePlus 10 Pro 5G. Al blijft het daar niet bij. Vanaf 2023 kan de gelukkige winnaar namelijk ieder jaar beroep doen op zijn prijs en het nieuwste vlaggenschip gratis ontvangen. Het maakt dus niet uit of het de OnePlus 12 Pro of 20 Pro 8G is: jij krijgt hem gratis binnen.

Operatie Black Box

Operatie Black Box is een online speurtocht waarmee fans van het merk de prijzen zelf op kunnen sporen. Op de social-kanalen van OnePlus of de officiële website zijn coordinaten te vinden. Zoek ze op via Google Maps, geef de locatie door en je maakt kans op een prachtige prijs.

Val je niet in de prijzen? Dan hoef jij je als echte fan geen zorgen te maken. Er is tijdens Black Friday namelijk voor iedereen wat te vinden. Tot en met 30 november 2022 dropt OnePlus heerlijke ladingen korting, zodat jij voor een prikkie de producten op de kop kunt tikken.

Via deze website kom je meer over de actie te weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen