OnePlus gaat naast Harry Potter-fans ook Lord of the Ring-fans bedienen

Gadgets Wesley Akkerman 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Sommige dingen zie je niet aankomen. Bijvoorbeeld dat OnePlus een versie van de Buds Pro uitbrengt met een Lord of the Rings-thema. Dat de Chinese fabrikant unieke smartphones en smartwatches uitbrengt, is duidelijk. Maar nu krijgen de Buds Pro-oordoppen van het bedrijf dus dezelfde behandeling.

Wellicht herken je de vormgeving van de nieuwe OnePlus Buds Pro al. De nieuwe vormgeving is gebaseerd op het illustere Mithril-pantser uit de wereld van The Lord of The Rings. De metalen coating bedekt de oordoppen compleet. En dat terwijl de originele modellen een two-tone-stijl aanhouden.

OnePluds Buds Pro in Mithril-uitvoering

Het nieuwe omhulsel is gemaakt van non-conductive vacuum metallization-technologie. Daardoor zijn de oordoppen lekker shiny, terwijl ze minder snel vingerafdrukken aantrekken. Als je dan toch zo’n speciale uitvoering koopt van een setje oordoppen, dan wil je wel dat ze blijven shinen natuurlijk.

OnePlus Buds Pro
OnePlus Buds Pro in Mithril-uitvoering. (Afbeelding: OnePlus)

Ook goed om te weten: de coating ziet er misschien wel uit als metaal, maar heeft totaal geen effect op de verbinding. Bovendien is het materiaal licht, dus in je oren moet je er niets van merken. Verder werken en klinken de oordoppen nog hetzelfde. Zo bedien je ze door een paar keer in de stammen te drukken.

Alleen in China

Dan komt het slechte nieuws: voorlopig verschijnen de OnePlus Buds Pro in Mithril-uitvoering alleen in China. Daar waren ze heel even in de aanbieding voor een prijs van omgerekend 96 euro. Niet lang daarna ging de prijs alweer omhoog, zodat deze versie even duur is als de andere twee versies die je kunt kopen.

Het is nog niet te zeggen of OnePlus de Mithril-oordoppen ook naar Europa of Nederland in het bijzonder brengt. Niet alle speciale edities van de hardware van dit bedrijf bereiken de Europese kustlijn, helaas. We zullen dat dus nog even moeten afwachten, terwijl we genieten van het prachtige plaatje hierboven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Android Police

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen