De OnePlus Nord 2 verschijnt nog deze maand in Nederland

Smartphones Mark Hofman 8 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

De OnePlus Nord 2, het tweede Nord-toestel dat dit jaar verschijnt, komt nog deze maand op de markt. Dat maakt OnePlus vandaag bekend door middel van een persbericht. Het toestel is vanaf 22 juli 2021 verkrijgbaar.

De smartphone is geen opvolger van de Nord CE 5G die vorige maand verscheen, maar wordt gezien als een serieuze upgrade van de Nord die in de zomer van 2020 op de markt kwam.

De nieuwe OnePlus Nord 2

In het persbericht van OnePlus is te lezen dat de OnePlus Nord 2 op veel fronten beter is dan zijn voorganger. Waar er bij de Core Edition van vorige maand teruggegaan werd naar de basis, haalt het bedrijf voor dit model ontzettend veel uit de kast. Van de prestaties tot het camerasysteem en het opladen van de batterij: er wordt op alle fronten een stap gezet.

OnePlus Nord 2
“Alles waar je om gevraagd hebt” (Afbeelding: OnePlus)

“De eerste OnePlus Nord was een prachtig product, maar we hebben sinds de introductie van die smartphone ook constant gekeken naar de feedback van onze gebruikers”, zo laat CEO Pete Lau weten. “We zijn ervan overtuigd dat de Nord 2 5G dezelfde snelle en naadloze ervaring biedt als die gebruikers van ons gewend zijn.”

Gisteren werd, na vele geruchten, officieel bekendgemaakt dat de OnePlus Nord 2 eraan zou komen. Dat gebeurde tegelijkertijd met de aankondiging van de MediaTek Dimensity 1200-AI processor die in het toestel zal zitten.

Als eerste proberen?

OnePlus is een bedrijf dat sterk leunt op zijn trouwe community. Iets dat ervoor zorgt dat het bedrijf toffe acties en evenementen organiseert. Zo ook voor de lancering van de OnePlus Nord 2. Het bedrijf geeft fans namelijk de kans om de nieuwe smartphone als eerste te proberen. Dat doet het bedrijf door middel van de OnePlus Nord Tour.

OnePlus 9: de 5 beste hoesjes die je nu kunt kopen

Het OnePlus-team gaat, samen met de OnePlus Nord 2, op tournee in België en Nederland. Op 14 juli is het mogelijk om de smartphone al te proberen in Antwerpen, op 22 juli kun je ermee aan de slag gaan in Gent en het Nederlandse publiek is op 23 juli aan de beurt in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen