OnePlus Nord opvolger per ongeluk onthuld: zo gaat de smartphone heten

Smartphones Wesley Akkerman 26 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

OnePlus heeft per ongeluk de naam van hun volgende budget-smartphone onthuld. Zoals het er nu uitziet, gaat de opvolger van de Nord, de Nord2 worden. Onthoud dat het om gelekte informatie gaat. Hoewel de info direct van de officiële website afkomstig is, kan de naam nog steeds anders zijn.

OnePlus heeft op dit moment een deal voor mensen die hun toestellen op het oog hebben. Bij een geselecteerd aantal toestellen krijg je namelijk een Stadia Premiere Edition cadeau. Google Stadia is de game-streamingdienst van de zoekmachinegigant, waar je tegen betaling games kunt streamen naar apparaten.

Nieuwe OnePlus Nord-naam gelekt

Op de website van OnePlus wordt de deal haarfijn uitgelegd. Daar staat ook vermeld welke toestellen in aanmerking komen voor de deal. De vermelding is inmiddels van de website verdwenen, maar Android Police heeft er gelukkig een screenshot van gemaakt. Op de lijst staan 9-series, 8 Pro, 8T, Nord en… Nord2.

OnePlus Nord2
Vermelding OnePlus Nord2 op de website (Afbeelding: Android Police)

Het zou alsnog kunnen gaan om een placeholder, zodat het publiek nog niet weet hoe het aankomende toestel gaat heten. Desondanks was het belangrijk genoeg voor OnePlus om de naam toch te vermelden. Mocht je dus de nieuwe Nord willen kopen, dan krijg je daar waarschijnlijk een Stadia Premiere Edition bij.

Specs van nieuwe OnePlus

Over de OnePlus Nord2, zoals die nu genoemd wordt, weten we nog vrij weinig. Meestal laat de Chinese fabrikant wel wat informatie los over aankomende toestellen, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. De verwachting is dat het toestel er qua processor en geheugen in elk geval op vooruitgaat.

Gaat Harry Potter de OnePlus Watch redden met zijn magie?

Ook zou er een betere cameramodule aanwezig moeten zijn, in vergelijking met z’n voorganger. Omdat het aantal geruchten inmiddels toeneemt, lijkt het aannemelijk dat OnePlus binnenkort een persevenement organiseert waar het toestel aangekondigd wordt. Mogelijk hoeven we niet lang te wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Android Police

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen