Oppo Watch 3: de eerste details lekken uit

Gadgets Jeroen Kraak 28 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Oppo brengt sinds 2022 een eigen smartwatch uit. Binnenkort is het tijd voor de derde editie. Dit weten we nu over de Oppo Watch 3.

Elk zelfrespecterend smartphonemerk heeft tegenwoordig een eigen smartwatch. Of we het nu over Apple, Samsung of Huawei hebben, allemaal hebben ze een slim horloge in hun portfolio. Ook Oppo doet mee aan de strijd om de wearables. Het bedrijf komt binnenkort met de Watch 3. De eerste details zijn nu uitgelekt.

Details van de Oppo Watch 3 en Band 2 lekken uit

De gegevens zijn afkomstig van lekker Digital Chat Station op de Chinese chatdienst Weibo. Vervolgens heeft GSM Arena ze opgeduikeld. Daaruit kunnen we opmaken dat er drie modellen komen van de Oppo Watch 3 (OWW211/212/213).

Oppo speelt het smartphone spelletje helemaal uit op MWC 2022

De lekker laat weten dat de Oppo Watch 3 daarnaast een langere batterijduur heeft. Daarnaast is er ook een hoge screen-to-body ratio en heeft het een vierkant design waarin een kleine boog zit. Kopers kunnen kiezen uit verschillende kleuren: zwart, zilver, donkergrijs en lichtgoud.

Naast de Oppo Watch 3 heeft Digital Chat Station ook informatie over de Oppo Band 2, de sportwatch van het Chinese merk. Deze komt uit in blauw en zwart. Deze heeft een NFC-chip en kan onder andere het zuurstoflevel in het bloed meten.

Oppo watch 2
De Watch 2.

Nog even wachten

We zullen nog wel even moeten wachten op de nieuwe wearables van Oppo. Volgens de lekker komen ze ergens in de tweede helft van dit jaar op de markt. Overigens is het de vraag of dit ook geldt voor Europa. Zo kwam de Watch 2 niet naar Nederland.

Veel meer weten we helaas niet meer over de Oppo Watch 3. De Watch 2, die vorig jaar werd gelanceerd, heeft een Qualcomm Snapdragon 4100 onder de motorkap. Het scherm is 1,91 inch en is vierkant met afgeronde hoeken. Als we de berichtgeving van Digital Chat Station moeten geloven, lijkt de Watch 3 er dus ongeveer hetzelfde uiterlijk mee te krijgen als diens voorganger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen