WANT Bitcoin lunch: prijs Bitcoin en crypto keldert. Waarom en wat nu?

Tech Robert Kroes 19 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Inmiddels is het weer lunchtijd en dus tijd voor de actuele prijs van de Bitcoin en prijzen van top 25 cryptomunten. Helaas is het weer bijltjesdag. Wat is er aan de hand en wat nu? Wij analyseren.

We beginnen uiteraard met de actuele prijzen voor Bitcoin en top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin en prijzen top 25 cryptomunten weer zwaar onderuit

Op het moment van schrijven noteert de prijs van de Bitcoin EUR 32.048,66 ($ 39.145,35) en dat is 13,69% lager dan tijdens de lunch van gisteren.

Ook de prijzen van de andere top 25 cryptomunten dalen bijna zonder uitzondering met dubbele cijfers. De uitzondering is ChainLink (LINK), dat 9,38% verliest. Grootste verliezer is Cardano (ADA), dat 20,30% verliest. Op de website van Tradeincrypto.com kun je het bloedbad onder de live cryptoprijzen real-time zien.

Let op! Door onderhoud laadt de koerstabel van Tradeincrypto.com langer, maar de prijzen zijn actueel.

Wat is er aan de hand met de Bitcoin en cryptomunten

De daling komt wellicht als een verrassing voor degenen die gisteren juist stijgende koersen zagen. Gisteravond kwam echter nieuws uit China dat men een vergaande cryptoban invoert. Zoals wij al rapporteerden reageerde de markt direct en vandaag zien we hoe die reactie doorzet.

Wat kunnen we nu verder verwachten?

Zoals we gisteren al zagen blijven veel influencers en insiders toch positief over de koersverwachting op lange termijn. De koersdaling wordt op basis van de eerdere Fibonacci-analyses ingecalculeerd en men is nog steeds positief over de fundamentele cijfers achter de Bitcoin. Vooralsnog houden ervaren traders hun bezittingen vast. Anderen stappen juist extra in omdat zij de dip in de markt verwachten te zien.

Wij blijven de ontwikkelingen uiteraard volgen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen