Samsung Galaxy S22 nu goedkoper dan ooit: hier tik je ‘m op de kop

Deals Jeroen Kraak 6 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Samsung komt elk jaar met een nieuw vlaggenschip. Dat betekent niet dat het vorige model er niets meer van kan. In tegendeel: het zijn nog steeds toptoestellen. Dat geldt ook voor de Samsung Galaxy S22 en het grote voordeel is dat je ‘m nu met flinke korting scoort bij Mediamarkt.

Waar we op dit moment genieten van de Samsung Galaxy S23, kunnen we niet anders dan stellen dat de Android-smartphone veel geld kost. Wil je liever niet te veel besteden en toch een toptoestel hebben? Dan is het nu het moment om voor de S22 te gaan bij Mediamarkt.

De Samsung Galaxy S22 flink goedkoper bij Mediamarkt

Waar vroeger per smartphone een enorme stap werd gezet, is dat tegenwoordig echt niet zo. Sterker nog, het zijn vaak muizenstapjes. Daarom behoort de Samsung Galaxy S22 nog steeds tot de toppers. Het grote voordeel is dat de prijs na een jaar zakt en Mediamarkt doet daar nu een flinke schep bovenop.

Je vraagt je natuurlijk af wat je voor dat geld krijgt bij Mediamarkt. Laten we onder de motorkap van de Samsung Galaxy S22 beginnen. Daar vind je een Exynos 2200-processor met een snelheid van 2,8GHz en 8GB werkgeheugen. Het model in de aanbieding heeft een opslag van 128GB.

Van de motorkap gaan we naar het indrukwekkende scherm van deze telefoon. Dat is een 6.1-inch OLED-beeldscherm met een pixeldichtheid van 422ppi. Daarnaast ondersteunt het ook nog eens HDR10+ en heeft het een verversingssnelheid van 120Hz. Dat betekent dus dat je 120 keer per seconde vers beeld krijgt. Gorilla Glass Victus+ zorgt ervoor dat je Samsung Galaxy S22 niet meteen kapot gaat als je ‘m laat vallen.

Een topcamera

Natuurlijk mogen we de camera van de Samsung Galaxy S22 niet vergeten. Op de achterkant vind je een 50 megapixel groothoekcamera waar je prachtige foto’s mee schiet. Daarnaast is er ook ruimte voor een 1o megapixel telefotocamera en een 12 megapixel ultragroothoeklens.

S22 iPhone 14
De S22 in Bora Paars. (Afbeelding: Samsung)

Aan de voorkant heb je beschikking tot een 10 megapixel groothoekcamera. Goed genoeg voor een leuke selfie of beeldbellen. Maar hoeveel betaal je nu bij Mediamarkt?

Nu nog goedkoper

Zoals gezegd is een iets ouder toestel flink voordeliger, maar de Samsung Galaxy S22 was nog nooit zo goedkoop als nu. Tijdens de lancering een jaar geleden betaalde je nog 849 euro.

Nu ben je 270 euro minder kwijt. Dat betekent dat je het toestel nu voor 576 euro hebt bij Mediamarkt. Een prima deal, dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen