Samsung Galaxy S22 serie lekt volledig uit in gloednieuwe video

Smartphones Mark Hofman 6 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De kans is groot dat we volgende maand officieel kennis kunnen maken met de Samsung Galaxy S22, de S22+ en de S22 Ultra. Onofficieel is vandaag de dag dat we de smartphones, als het goed is, in levende lijve kunnen ontdekken.

Nadat veel verschillende beelden de smartphones, in ieder geval qua ontwerp, onthulde zien wederom twee verschillende video’s het daglicht. Niet afkomstig van de minste: Unbox Therapy en Steve H. McFly.

Samsung Galaxy S22 in levende lijve

Populair YouTube-kanaal Unbox Therapy had een nieuwe video online staan over de Samsung Galaxy S22-serie. “Had”, omdat de video inmiddels offline is gehaald. Gelukkig zagen de mensen van 9to5Google de bui al hangen en hebben ze een screenshot van de smartphones genomen. Op die foto zijn alle modellen van de Samsung Galaxy S22 serie te zien. Zo zien we het compacte standaard model, het plus-model en de Note. Euh…Ultra!

Veel nieuwe informatie komt er niet naar buiten via de video. Al geeft het ons wel een goede indruk van hoe de smartphones er “in het echte leven” uit zullen zien. Het gaat overigens, net als bij de bovenstaande video van OnLeaks, wel over dummy-modellen. Dit is logischerwijs dus nog niet het echte werk, maar ze komen wel echt ongelofelijk dicht in de buurt.

Het ziet overigens wel naar uit dat de nieuwe Galaxy S22 en S22+ het ontwerp van vorig jaar iets anders aanpakken. Maar in de grote lijnen komen de twee toestellen overeen met elkaar. De Samsung Galaxy S22, het instapmodel van de serie, ziet er daarbij wel compacter uit dan het vorige model.

Samsung Galaxy S22
De dummies (Afbeelding: 9to5Google)

De Note lijkt echt terug te zijn

De meest opvallende smartphone uit de Samsung Galaxy S22 serie is zonder twijfel de Ultra. Niet vanwege het feit dat het afscheid neemt van het camerablok, maar meer omdat het de terugkeer van de Galaxy Note betekend. Waar fans vorig jaar zonder hebben moeten doen, lijkt de Ultra bijna identiek te zijn aan de Galaxy Note 20. De smartphone verscheen in 2020 en heeft, op het camerasysteem na, hetzelfde ontwerp.

De Samsung Galaxy Note is terug, maar heeft gewoon een andere naam

Sterker nog: zelfs de rosé kleurenoptie van het toestel lijkt overgenomen te zijn. Meer weten? Check dan ook zeker even het bovenstaande artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen