Samsung Galaxy S22 Ultra: 5 hoesjes voor de ideale bescherming

Smartphones Sam Dille 26 feb 2022
Leestijd: 4 minuten

Heb je net een nieuwe Samsung Galaxy S22 Ultra aangeschaft? Dan wil je hem vast optimale bescherming bieden. WANT heeft de beste hoesjes voor je op een rij gezet.

De Samsung Galaxy S22 Ultra is een grote en zware smartphone. Als je bang bent dat je telefoon uit je hand glijdt, is een heavy-duty hoesje je beste keuze voor volledige bescherming. Er zijn tal van opties om uit te kiezen, maar deze hoesjes zijn je beste opties.

Deze hoesjes bieden optimale bescherming voor de Samsung Galaxy S22 Ultra

Sommige hoesjes lijken van goede kwaliteit, maar doen hun werk toch niet goed. Voorkom een miskoop en check deze hoogwaardige hoesjes. Alle cases zijn van gerenommeerde merken en zijn uitvoerig getest door experts.

Samsung Galaxy S22 Ultra: 5 dingen die je moet weten over de smartphone

1. Otterbox Defender

Otterbox is al jaren een trouwe leverancier van robuuste, extreem veilige hoesjes. De Defender is een van de populairste modellen. De case wordt geleverd met een riemclip, die je ook kan gebruiken als kickstand. Verder is de Otterbox Defender voorzien van speciale klepjes die de uitgangen van jouw Samsung Galaxy S22 Ultra beschermen tegen stofdeeltjes. Het hoesje heeft een vrij grof design en is niet de meest mooiste in dit rijtje, maar biedt bescherming van de hoogste kwaliteit. Gelukkig heb je een paar kleuropties om uit te kiezen, zoals paars, zwart en blauw.

Otterbox Galaxy S22 Ultra Defender Series Case
Otterbox Defender. (Afbeelding: Otterbox)

Prijs: 49,99 euro

Koop de Otterbox Defender hier.

2. Aug Monarch: bescherm jouw Samsung Galaxy S22 Ultra met vijf lagen

De Monarch is een van de beste modellen van UAG. Het hoesje heeft vijf lagen met verbeterde hoeken en extra grip lang de zijkanten. Ondanks dikke huid voelt de case bijzonder licht aan. Je kunt het hoesje tussen zijn lagen door nog steeds opladen op een draadloze pad. Voor het dikke materiaal ziet de case er ook nog eens best mooi uit, maar hij is lastig te verwijderen als je hem niet meer wil gebruiken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en je kan het materiaal van de achterklep wisselen. De Monarch is een van de duurdere Samsung Galaxy S22 Ultra beschermers, maar stelt zeker niet teleur.

UAG Monarch
UAG Monarch. (Afbeelding: UAG)

Prijs: 52,91 euro

De UAG Monarch kun je hier bestellen.

3. Spigen Tough Armor

De Tough Armor is een van de beste beschermers van Spigen. De case is voorzien van een zachte laag TPU, waardoor hij optimale valbescherming biedt. De stevige pc-behuizing zorgt ervoor dat je Samsung Galaxy S22 Ultra geen krassen oploopt. Spigens Tough Armor bedekt ook de knoppen van jouw smartphone, zodat ze zo min mogelijk schade oplopen. Met de extra beveiliging in de hoeken, is deze case een perfecte allround beschermer. De Tough Armor heeft een ingebouwde standaard, die iets te dun is voor het robuuste hoesje. De case is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Spigen Tough Armor
Spigen Tough Armor. (Afbeelding: Spigen)

Prijs: 52,86 euro

Scoor jouw Spigen Tough Armor via deze link.

4. Supcase Unicorn Beetle Pro

Supcase maakt niet veel cases, maar de modellen die het bedrijf wel maakt staan meteen aan de top. De ruige Unicorn Beetle Pro is op dit moment een van haar beste cases. Het hoesje heeft meerdere TPU- en pc-lagen en beschermt je Samsung Galaxy S22 Ultra van vallen tot zes meter. De UB Pro heeft alles wat je van een goed hoesje zou verwachten van de dikste behuizing tot een ingebouwde standaard. Het hoesje onderscheidt zich van de andere hoesjes in zijn design. De case ziet er extreem goed uit en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ook de prijs-kwaliteitverhouding stelt niet teleur.

Supcase Unicorn Beetle Pro
Supcase Unicorn Beetle Pro. (Afbeelding: Supcase)

Prijs: 24,99 euro

Koop jouw Supcase Unicorn Beetle Pro hier.

5. Poetic Spartan

Ben je helemaal verkocht na het zien van de Supcase Unicorn Beetle? Dan is de Poetic Spartan vast ook iets voor jou. De case heeft een soortgelijk design met een ingebouwde screenprotector met vingerafdrukscanner. Je moet een paar pogingen doen om de scanner helemaal lekker te laten lopen, maar uiteindelijk werkt hij prima. Verder biedt de case een goede bescherming met versterkte hoeken en meerdere lagen van metaal en leer. De verschillende kleuropties zorgen ervoor dat jouw Samsung Galaxy S22 Ultra opvalt tussen de massa. Deze case is iets duurder dan de UB Pro, maar biedt ook meer features voor optimale bescherming.

Prijs: 28,61 euro

De Poetic Spartan kun je hier bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen