Alle kleurenopties Samsung Galaxy S22 Ultra zien het daglicht

Smartphones Mark Hofman 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy S22 Ultra laat nog heel even op zich wachten, maar wat maakt het ook uit? Het is niet alsof de smartphone op dit moment nog geheimen voor ons heeft, toch?

Nadat we al maanden kennis kunnen maken met de specificaties en het ontwerp van de smartphone, krijgen we nu ook een goed beeld van alle beschikbare kleurenopties. Eerlijk is eerlijk: Samsung doet het qua ontwerp erg goed dit jaar.

Samsung Galaxy S22 Ultra kleuren

De Samsung Galaxy S22 Ultra is voor de zoveelste keer uitgelekt. Waar we eerder al persmateriaal en video’s voorbij zagen komen, is het nu de beurt aan alle kleurenopties van de smartphones. We hebben sommige al kunnen bewonderen of zelfs met elkaar op de foto zien staan. Maar dit is de eerste keer dat we een duidelijke foto hebben waar vier verschillende kleuren op te zien zijn.

De bron van de afbeeldingen is Ishan Agarwal, een bekende lekker op Twitter die de samenwerking met MySmartPrice is aangegaan. De twee hebben een goede reputatie op het gebied van dit soort berichten, dus zijn de foto’s op z’n minst het delen waard. Al is het altijd goed om dit soort verhalen met een korreltje zout te nemen.

Samsung Galaxy S22 Ultra
De vier verschillende kleurenopties (Afbeelding: MySmartPrice)

De bovenstaande foto spreekt natuurlijk boekdelen. Waar de zwarte en de roze-variant van de Galaxy S22 Ultra niet heel interessant zijn, is het vooral de groene kleur die de show steelt. Al moet ik eerlijk bekennen dat mijn hart ook wel flink gaat kloppen van de witte Samsung Galaxy S22 Ultra.

De Galaxy Note is terug

We hebben het inmiddels al een paar keer kunnen ontdekken, maar deze foto is wederom een bevestiging. Het lijkt er sterk op dat de Samsung Galaxy Note-serie in de vorm van de Samsung Galaxy S22 Ultra zijn comeback maakt. Het Zuid-Koreaanse bedrijf liet vorig jaar de lancering van de populaire reeks achterwege, maar lijkt dat begin dit jaar helemaal goed te maken.

Dankzij de S-Pen, die je dit keer netjes in de smartphone zelf op kunt bergen, en het vierkante ontwerp heeft de Galaxy S22 Ultra veel weg van de Note. Daarbij is ook het beeldscherm, inclusief hole-punch notch, bijna identiek.

De Samsung Galaxy Note is terug, maar heeft gewoon een andere naam

Het enige verschil is dat de Samsung Galaxy S22 Ultra beschikt over een camerasysteem dat in de behuizing van de smartphone zit verwerkt. En als we de bovenstaande foto’s mogen verwachten, pakt dat heel goed uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen