Samsung Galaxy Tab S8 formaten stelen de show in gelekte foto’s

Tablets, Laptops & Computers Jeroen Kraak 13 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Nog even wachten en dan komt de Samsung Galaxy Tab S8 uit. We zien nu dankzij een lek de eerste kiekjes van de tablet.

We wachten allemaal op de Samsung Galaxy S22, die bijna uitkomt, maar wat veel mensen vergeten is dat er ook een nieuwe tablet van het Koreaanse merk uitkomt. We hebben het natuurlijk over de Samsung Galaxy Tab S8. Daar is nu wat meer informatie over naar buiten gekomen.

Samsung Galaxy Tab S8 foto’s

Om goedgekeurd te worden voor FCC heeft Samsung foto’s ingediend bij de Office of Engineering and Thechnology. Helaas kan er dan altijd wel wat misgaan, want de kiekjes lijken nu terechtgekomen te zijn bij Sammobile. Natuurlijk twijfelen zij geen moment en knallen ze de foto’s online. Gelukkig hebben we daardoor een goed beeld van het de Samsung Galaxy Tab S8, S8+ en de ultra.

Wat we vooral weten door de foto’s is hoe groot de tablet wordt, aangezien de meetlatten er naast zijn gelegd. Zo is de Tab S8 25 bij 16 centimeter, de S8+ 28 bij 18 centimeter en de Tab S8 Ultra 32 bij 21 centimeter. Daarnaast hebben de apparaten natuurlijk een dunne bezel.

Samsung Galaxy Tab S8
De tab S8. (Afbeelding: Sammobile)
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
(Afbeelding: Sammobile)

Zoveel moet ‘ie kosten

Gisteren lekten de prijzen van de Samsung Galaxy S22 en de Galaxy Tab S8 en diens varianten al uit via Twitter. Zo gaat de standaardversie onder de 850 dollar kosten. De Tab S8+ heeft een prijskaartje tussen de 900 en 1.000 dollar en de Tab S8 Ultra gaat rond de 1.100 dollar kosten, al kan het meer worden wanneer je bijvoorbeeld kiest voor meer schijfruimte.

Samsung Galaxy S22 serie lekt volledig uit in gloednieuwe video

De fabrikant zelf heeft natuurlijk nog niets over de Samsung Galaxy Tab S8 bekendgemaakt, want daarvoor wacht het natuurlijk op het Unpacked-evenement. Volgens de geruchten heeft de Tab S8 een 11 inch scherm, de S8+ 12 inch en de Tab S8 Ultra een 14,6 inch OLED-paneel. De Ultra heeft tevens een notch voor de selfiecamera. Aan de binnenkant zit een Snapdragon 8 Gen 1-processor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen