Samsung Galaxy Z Flip 4 krijgt meer dan 70 kleurcombinaties

Smartphones Jeroen Kraak 1 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Wie een Samsung Galaxy Z Flip 4 koopt, zal niets tekort komen op het gebied van kleurenopties. Volgens een gelekt document verschijnen er maar liefst 71 verschillende kleurencombinaties.

De Samsung Galaxy Z Flip 4 is op dit moment nog niet uit en heeft zelfs het daglicht nog niet eens gezien. Toch kan het Zuid-Koreaanse bedrijf zijn enthousiasme niet inhouden en maakt het de kleurenopties nu al bekend. Of dat de bedoeling was…

Kleurenopties Samsung Galaxy Flip 4 lekken uit

De Samsung Galaxy Z Flip 4 wordt naar alle waarschijnlijkheid gepresenteerd tijdens het Galaxy Unpacked-evenement op 10 augustus. Toch weten we nu al welke kleurenopties er met de smartphone gepaard gaan. Dat komt doordat deze gelekt zijn op een verzekeringswebsite uit het Verenigd Koninkrijk. Om het nog gênanter te maken, is die informatie afkomstig van de site van Samsung zelf, waar het verzekeringen verkoopt voor de apparaten.

Het lek is inmiddels al gedicht, maar natuurlijk heeft dat anno 2022 weinig zin meer. Verschillende sites zijn er al met het nieuws vandoor gegaan. Zo meldt 9to5Google dat we 71 verschillende kleurcombinaties kunnen verwachten. Er zijn vier primaire kleuren: blauw, Bora Purple, Graphite en Pink Gold. Die Bora Purple zien we ook terug bij de Samsung Galaxy S22. Afgelopen week maakte het merk bekend dat die editie op de markt komt.

 

Samsung Galaxy Z Flip 4
De kleurtjes van de Samsung Galaxy Z Flip 4 (Afbeelding: OnLeaks)

Net zoals bij de Galaxy Z Flip 3 komt er ook bij het nieuwe model weer een speciale Bespoke-editie. Hiermee kun je zelf de kleuren van de smartphone samenstellen. Naast de primaire kleuren, kun je ook kiezen uit groen, Navy, rood, geel en wit. Die zitten dan weer verwerkt in het frame dat zwart, zilver of goud is. In totaal goed voor 71 verschillende kleurenopties, dus.

Ook andere apparaten gelekt.

Op het gebied van de Fold kunnen we de kleurenopties beige, grijs/groen, Phantom Black en blauw verwachten. De Watch 5 (Pro) kan op zijn beurt op blauw, Graphite, zilver, zwart en titanium rekenen.

Samsung kondigt nieuw Unpacked-evenement aan

Hoe het er allemaal precies uit gaat zien, en gaat kosten vooral, weten we op 10 augustus. Dat is de dag dat Samsung een nieuw Galaxy Unpacked-evenement op de planning heeft staan. Meer weten? Check dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen