Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 24 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix heeft orgastisch nieuws voor Sex Education-fans

Kun je niet meer wachten op een nieuw seizoen Sex Education? Dan hebben we goed nieuws! Netflix kondigt de releasedatum aan.

Sex Education is een van de populairste series op Netflix. In de show zien we het leven van Otis die op een middelbare school illegaal bijklust als sekstherapeut. Het zorgt voor een aantal hilarische maar ook herkenbare situaties. Het publiek weet het in ieder geval te waarderen want de serie scoort een 8,1 op IMDb.

Netflix combineert Masked Singer en First Dates met bizar resultaat

Dit zie je in seizoen 3 van Sex Education

Netflix geeft alvast een beschrijving van het nieuwe seizoen Sex Education: “Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.”

In het nieuwe seizoen van Sex Education zien we een hoop bekende gezichten. Zo zijn Asa Butterfield (Otis), Gillian Anderson (Jean), Ncuti Gatwa (Eric) en Emma Mackey (Maeve) weer allemaal van de partij.

Sex Education Netflix
Dua Saleh zien we terug in het nieuwe seizoen Sex Education. (Afbeelding: Sam Taylor/NETFLIX)

Een aantal nieuwe gezichten in de Netflix-serie

Toch zijn er ook een aantal nieuwe personages in de serie. Zo zien we Jason Isaacs die Peter Groff gaat spelen, oftewel de succesvolle broer van de schooldirecteur. Ook krijgt artiest en songwriter Dua Saleh een rol in de serie en maakt diens acteerdebuut. Als Cal. Dat is een genderneutrale leerling op Moordale. Ook krijgt ook Maeve’s pleegzusje Elsie wat meer diepgang. In Sex Education zien we nu ook Indra Ove die haar pleegmoeder Anna speelt.

Toch moeten we wel nog even wachten op het nieuwe seizoen van Sex Education. Het derde seizoen van de serie is vanaf 17 september te zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!